Το μήνυμα του Γκάλη για το 1987

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής του έπους του 1987, Νίκος Γκάλης, αφιέρωσε ένα μήνυμα καρδιάς για τον θρίαμβο της Εθνικής Ελλάδας απέναντι στη Σοβιετική Ένωση με αφορμή τη συμπλήρωση 27 χρόνων από εκείνη τη βραδιά στο ΣΕΦ.

Το μήνυμα του Γκάλη για το 1987

Με post στο προφίλ του στο facebook και χρησιμοποιώντας μία φωτογραφία με το τρόπαιο δίπλα στον Παναγιώτη Γιαννάκη, στον Νίκο Φιλίππου και στον Αργύρη Καμπούρη, έγραψε το εξής μήνυμα:

"27 χρόνια πέρασαν από μια από τις μεγαλύτερες βραδιές του Ελληνικού μπάσκετ και του Ελληνικού αθλητισμού. Είμαι περήφανος και ευτυχής που υπήρξα μέλος εκείνης της ομάδας που χάρισε στην Ελλάδα ένα Ευρωπαϊκό τρόπαιο αλλά το κυριότερο ένωσε έναν ολόκληρο λαό.

Δεν ξεχνώ εκείνες τις ανεπανάληπτες στιγμές που έζησα με την λήξη του τελικού στο ΣΕΦ αρχικά και μετά στο ξενοδοχείο που είχε περικυκλωθεί από χιλιάδες Έλληνες. Εκείνο το βράδυ καταφέραμε να βγάλουμε όλους τους Έλληνες στους δρόμους για να πανηγυρίσουν την νίκη μας. Και τις επόμενες μέρες κάναμε χιλιάδες παιδιά να πάρουν μια μπάλα του μπάσκετ και να ξεχυθούν στα γήπεδα. Και αυτή πιστεύω ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία μας".

Διαβάστε ακόμη

Πρώτη αγάπη και... παντοτινή (VIDEO)