Το μπάσκετ πάει στο... Σύνταγμα!

Ένα τουρνουά μπάσκετ στην καρδιά της πρωτεύουσας. Στην Πλατεία Συντάγματος, για αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 13 έως 24 ετών. Μπάσκετ και μουσική. Και επίσης "κουλτούρα δρόμου", που συνδυάζεται άψογα με την ποτοκαλί μπάλα

Όλοι οι δρόμοι και οι μπάλες πάνε Σύνταγμα
Όλοι οι δρόμοι και οι μπάλες πάνε Σύνταγμα EUROKINISSI SPORTS

Θα παιχθεί μπάσκετ στην Πλατεία Συντάγματος. Ναι, σωστά διαβάσατε. Στο πιο κεντρικό σημείο της πρωτεύουσας θα στηθεί ένα ολόκληρο γήπεδο για να παίξουν 3ΟΝ3 αγόρια και κορίτσια ηλικίας 13 έως 24 ετών. Πρόκειται για το #FREETOCREATE 30N3 που διοργανώνουν η adidas και το Slumdunk by sneaker 10 και θα γίνει το διήμερο 12 και 13 Οκτωβρίου.

Το τουρνουά είναι αφιερωμένο και στην streetculture. Οι διοργανωτές υπόσχονται πολλές εκπλήξεις: Skills challenges αλλά και Skateboard & ΒΜΧ show από τους πιο έμπειρους riders.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε ένα μοναδικό γήπεδο που θα φέρει το ΝΒΑ στην καρδιά της πρωτεύουσας. Οι αγώνες θα είναι δεκάλεπτοι, με ρολόι 12 δευτερολέπτων. Χωρίς ανάσα, διακοπές και ημίχρονα. Κάθε κατοχή μετράει και όποιος φτάσει πρώτος στα 21 κερδίζει το ματς και ταυτόχρονα την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Το μπάσκετ πάει στο... Σύνταγμα!

Μετέχουν αγόρια και κορίτσια ηλικίας 13 έως 24 ετών, που δηλώνουν συμμετοχή στο www.freetocreate.gr

Με τη συμμετοχή μάλιστα διεκδικούν και μοναδικά δώρα από το αυθεντικό σπίτι του μπάσκετ, που άνοιξε πρόσφατα στην Ερμού (Slamdunk)