Το μυστικό του Τόμπσον έχει άρωμα... μητέρας!

Η μητέρα του Κλέι Τόμπσον του πρότεινε ένα τρόπο να χαλαρώνει πριν από τα παιχνίδια και ο αστέρας του Ουόριορς το υιοθέτησε χωρίς την παραμικρή χρονοτριβή. Διαβάστε περί τίνος πρόκειται.

Το μυστικό του Τόμπσον έχει άρωμα... μητέρας!

Εχουμε κατά καιρούς διαβάσει για αρκετούς τρόπους με τους οποίους οι επαγγελματίες αθληρές αυτοσυγκεντρώνονται πριν από το ματς. Ο συνήθης έχει να κάνει με τη μουσική, απολύτως φυσιολογικά.

Ο Κλέι Τόμπσον όμως τη βρίσκει διαφορετικά. Διαβάζει σωρηδόν εφημερίδες και καταφέρνει να αποβάλλει από το μυαλό του και το σώμα του το άγχος του ματς που τον περιμένει στη συνέχεια.

Μάλιστα, πρόκειται για τακτική την οποία πρότεινε στον super star των Ουόριορς η μητέρα του παίκτη σε μία προσπάθεια να τον αποσπάσει από το...λατρεμένο του κινητό τηλέφωνο.

" Είναι γνωστό ότι οι άνθρωποι της γενιάς μου είναι προσκολλημένοι στο τηλέφωνο το ίδιο εγώ. Οπότε ήρθε η μητέρα μου και μου είπε: Κλέι αντί να κοιτάς συνεχώς το κινητό σου πριν τα παιχνίδια, γιατί δεν δοκιμάζεις να διαβάσεις μία εφημερίδα ή ένα βιβλίο;" αφηγείται ο Τόμπσον.

Αυτό ήταν! Ο μπόμπερ του Γκόλντεν Στέιτ καταβροχθίζει τα πάντα. Τις στήλες των αθλητικών, τα πολιτιστικά με έμφαση στο σινεμά, ακόμα και τα οικονομικά. Και έχει ησυχάσει το κεφάλι του από το κινητό τηλέφωνο και την ακτινοβολία του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK