Τo νέο γκράφιτι των Antetokounbros αγγίζει τον ουρανό

Στα Σεπόλια, ένας τοίχος γέμισε από τις μορφές 4 αδερφών, που καρφώνουν στο γήπεδο των ονείρων τους. #Antetokounbros

Τo νέο γκράφιτι των Antetokounbros αγγίζει τον ουρανό

Τα αδέλφια Αντετοκούνμπο βρίσκονται ήδη στο ρόστερ της Εθνικής Ελλάδος και προετοιμάζονται για μια σειρά αναμετρήσεων, που μοναδικό στόχο έχουν την απόλυτη επαναφορά της χώρας μας στην κορυφή των διακρίσεων του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ.

Στην Αθήνα, στα Σεπόλια, πάνω στην οδό Δυρραχίου, εκεί όπου έκανε τα πρώτα μπασκετικά βήματα ο NBA MVP Γιάννης Αντετοκούνμπο, μαζί με τα αδέρφια του, μια εικαστική παρέμβαση δίνει χρώμα στην γκρίζα αθηναϊκή καθημερινότητα. Τα όνειρα μερικές φορές, μοιάζουν να αγγίζουν τον ουρανό, ίσως και να τον ξεπερνάνε. Αν δεν με πιστεύεις, τσέκαρε το νέο, επικό γκραφίτι του SAME84. Πρόκειται φυσικά, για τον ίδιο καλλιτέχνη που πριν από περίπου 2 χρόνια, είχε δημιουργήσει το διάσημο πλέον graffiti με τον Giannis στο μπασκετικό καταφύγιο που γαλουχήθηκε στο άθλημα.

O Same84 φιλοτέχνησε στο γήπεδο μπάσκετ του Τρίτωνα, ένα γκραφίτι που απεικονίζει τον σταρ των Μπακς Γιάννη Αντετοκούνμπο. Φεβρουάριος 2017, Αθήνα
O Same84 φιλοτέχνησε στο γήπεδο μπάσκετ του Τρίτωνα, ένα γκραφίτι που απεικονίζει τον σταρ των Μπακς Γιάννη Αντετοκούνμπο. Φεβρουάριος 2017, Αθήνα AP

Το θέμα του νέου γκραφίτι του SAME84 είναι λίγο διαφορετικό και περιέχει περισσότερους από έναν πρωταγωνιστή. Εδώ υπάρχει και ο Γιάννης και ο Θανάσης και ο Κώστας και ο Άλεξ, 4 δυνάμεις που αγωνίζονται ώστε να κυριαρχήσουν στο NBA για τα επόμενα 10-15 χρόνια, για να γράψουν την δική τους επική ιστορία. Το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον αποστομωτικό.


News 24/7

24MEDIA NETWORK