Το ΝΒΑ παραδέχθηκε το φάουλ στον Μπράιαντ
Ανακοίνωση με την οποία ομολογεί ότι στον τραυματισμό του Κόμπε Μπράιαντ έπρεπε να σφυριχθεί φάουλ του Νταντέι Τζόουνς εξέδωσε το ΝΒΑ.
Daniel Shirey
“Οι διαιτητές έχασαν το φάουλ του Τζόουνς, αφού το μαρκάρισμα κατά το σουτ του Μπράιαντ και δεν του έδωσε τη δυνατότητα να προσγειωθεί κανονικά στο παρκέ. Ο Μπράιαντ έπρεπε να κερδίσει 2 ελεύθερες βολές”, σημειώνει στην ιστοσελίδα της η διοργανώτρια αρχή.
Ο 34χρονος ηγέτης των “λιμνανθρώπων” και 5ος σκόρερ στην ιστορία του ΝΒΑ, ο οποίος χαρακτήρισε τον τραυματισμό ως το πιο βαρύ διάστρεμμα που έχει υποστεί στην 17ετή καριέρα του, θα χάσει το τέλος της κανονικής διάρκειας και το ιατρικό επιτελείο θα δώσει αγώνα δρόμου ώστε να προλάβει όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια των πλέι οφ.