Το ΝΒΑ θέλει τον Παπαλουκά του
Ο Θοδωρής Παπαλουκάς δεν έκρυψε ποτέ τη φιλοδοξία του να αγωνιστεί κάποια στιγμή στο ΝΒΑ, εφόσον βέβαια οι συνθήκες το επιτρέψουν. Στη Μόσχα είναι σχεδόν βασιλιάς, έχοντας κατακτήσει τα πάντα. Ωστόσο κάτω από οποιοδήποτε πρίσμα κι αν παρατηρήσουμε την υπόθεση, δεν τίθεται θέμα σύγκρισης.

Ο
Θοδωρής Παπαλουκάς δεν έκρυψε ποτέ
τη φιλοδοξία του να αγωνιστεί κάποια στιγμή στο
ΝΒΑ, εφόσον βέβαια οι συνθήκες το επιτρέψουν. Στη Μόσχαείναι σχεδόν βασιλιάς, έχοντας κατακτήσει τα πάντα.Ωστόσο κάτω από οποιοδήποτε πρίσμα κι αν παρατηρήσουμε την υπόθεση,
δεν τίθεται θέμα σύγκρισης.
Σύμφωνα με δημοσίευμα αμερικανικού μέσου (espn.com), αν ο ίδιος πάρει τη μεγάλη απόφαση να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι, ο δρόμος είναι ορθάνοικτος. Το σχετικό άρθρο επικαλείται πηγές από τους εκπροσώπους του Παπαλουκά, βάσει των οποίων τρεις με τέσσερις ομάδες έχουν ήδη εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον.
Μεταξύ αυτών είναι οι Dallas Mavericks του Dirk Nowitzki, καθώς επίσης οι Los Angeles Clippers, οι οποίοι έχουν επίσης τα δικαίωμα του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, και οι Minnesota Timberwolves, οι οποίοι αναζητούν εναγωνίως παίκτες και τρόπους να πρωταγωνιστήσουν.
Στο ίδιο πάντως άρθρο, διατηρούνται οι απαραίτητες επιφυλάξεις, αναφέροντας πως οι συγκεκριμένες πληροφορίες δεν αποκλείεται να αποτελούν τεχνάσματα των μάνατζερ, προκειμένου να ανέβει η αξία του παίκτη. Σκέψη μάλλον άτοπη, αν αναλογιστεί κανείς πως ο Παπαλουκάς είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης που αγωνίζεται στην Ευρώπη.
Όπως και να ‘χει το ζήτημα, η απόφαση ανήκει εξ ολοκλήρου στον 30χρονο γκαρντ. Από το περιβάλλον του πάντως αφήνεται να εννοηθεί πως προτιμά να παραμείνει στην Ευρώπη. Φιλοξενούνται μάλιστα δηλώσεις οικείου προσώπου, σύμφωνα με τις οποίες ” ο Παπαλουκάς είναι 30 χρόνων και δεν θέλει να παίζει 82 αγώνες το χρόνο. Βλέποντας μάλιστα τον Γιασικεβίτσιους στον πάγκο, θα το σκεφτεί διπλά “.