Το οργισμένο ποστ του Άιβερσον για το Bleacher Report που τον 'εξαφάνισε'

Το Bleacher Report ανέβασε λίστα με τους 50 καλύτερους παίκτες του NBA και 'ξέχασε' τον Άλεν Άιβερσον. Μια σκληρή κόντρα μόλις ξεκίνησε.

Το οργισμένο ποστ του Άιβερσον για το Bleacher Report που τον 'εξαφάνισε'
Ο Άλεν Άιβερσον με τη φανέλα των Σίξερς σε ένα ματς απέναντι στους Σπερς το Δεκέμβριο του 2004 AP PHOTO/ERIC GAY

Κάθε αθλητικό περιοδικό επιχειρεί μέσα από 'Top' λίστες να καταγράψει την ιστορία. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το Bleacher Report ανέλαβε το απαγορευτικά δύσκολο task να καταγράψει την 70ετή ιστορία του NBA, μέσα από μια λίστα 50 κορυφαίων παικτών. Πως μπορείς να στριμώξεις επτά δεκαετίες από το πιο θεαματικό πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη σε πέντε δεκάδες κορυφαίων παικτών; Όσο κι αν τα στατιστικά του κάθε παίκτη δείχνουν το δρόμο, είναι μαθηματικά βέβαιο ότι κάποιοι θα αδικηθούν.

Η λίστα του Bleacher Report με τους Top 50 παίκτες στην ιστορία του NBA, είχε Ράσελ Γουέστμπρουκ, είχε Τζέιμς Χάρντεν, είχε Καγουάι Λέοναρντ, είχε όμως και κάποιες κραυγαλέες απουσίες, όπως αυτή του Άλεν Άιβερσον, που υπάρχει μόνο ως 'τιμητική αναφορά'. Επίσης, ο Κόμπε Μπράιαντ βολεύεται μόλις στο #14, αν και η ιστορία έχει δείξει πως είναι ένας εκ των κορυφαίων σκόρερ της Λίγκας, με μια μυθική επίδοση 81 πόντων σε ένα ματς, πέντε δακτυλίδια του NBA και δυο τίτλους NBA Finals MVP, ενώ έχει συμπεριληφθεί σε 18 NBA All Star ομάδες.

Ο ίδιος ο Άλεν Άιβερσον παρατήρησε το γεγονός και είχε πολλά να πει. Και τα είπε μέσα από ένα ποστ γνήσιας, αφιλτράριστης οργής, στο Instagram.

"Πείτε μου 49 παίκτες του NBA που έχουν καταφέρει τα ίδια με τον Κόμπε", έγραψε εξοργισμένος ο Άιβερσον, τονίζοντας παράλληλα και την απουσία του από το Top 50, ενώ ο Αιζάια Τόμας του απάντησε "όποιος έγραψε αυτή τη λίστα πρέπει να απολυθεί". Ο Ματ Μπαρνς διακωμώδησε την κατάσταση λέγοντας "αυτοί που τα γράφουν είναι computer nerds, δεν μπορούν να τρέξουν και να μασήσουν τσίχλα ταυτόχρονα". Ο Ντουέιν Γουέιντ επίσης συμφώνησε πως πρόκειται περί αδικίας και ο ηθοποιός Τζέιμι Φοξ ήταν το ίδιο έξαλλος με τον Άιβερσον. Μεταξύ μας τώρα, ΑΔΙΚΟ ΕΧΕΙ;

News 24/7

24MEDIA NETWORK