Το "πάμε" των Αγγελόπουλων για το "είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό" και η τρομερή φάτσα του Πρίντεζη

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας και οι πανηγυρισμοί συνεχίστηκαν στα αποδυτήρια, με τους προέδρους να δίνουν το έναυσμα για το "είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό" και τον Πρίντεζη να δίνει ρεσιτάλ εκφράσεων.

Το "πάμε" των Αγγελόπουλων για το "είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό" και η τρομερή φάτσα του Πρίντεζη
YOUTUBE

Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας συνεχίστηκαν και στα αποδυτήρια εκεί όπου οι πρόεδροι της ομάδας, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος έδωσαν το έναυσμα για το "είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό" την ώρα που ο αρχηγός, Γιώργος Πρίντεζης έδωσε ρεσιτάλ εκφράσεων.

Ο Ολυμπιακός ανέβασε ένα υπέροχο video με τη στιγμή ενώ νωρίτερα τον λόγο πήρε και ο Γιώργος Μπαρτζώκας που δεν μπορούσε παρά να μην αποθεώσει τους παίκτες του.

"Δείξαμε τον χαρακτήρα μας γιατί ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και η άμυνά μας στο δεύτερο μισό ήταν απίστευτη. Είμαι περήφανος για εσάς είστε αληθινοί πρωταθλητές", είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Τον λόγο στη συνέχεια πήραν οι πρόεδροι του Ολυμπιακού που ανέφεραν χαρακτηριστικά:

"Σήμερα μιλήσατε εσείς, παίξατε εκπληκτικά και είστε η καλύτερη ομάδα. Αποδείξατε τι είναι ο Ολυμπιακός και είμαστε περήφανοι για εσάς. Σας αξίζουν συγχαρητήρια και πάμε 'Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό'".

News 24/7

24MEDIA NETWORK