ΜΠΑΣΚΕΤ

Το Papaloukamp συνεχίζει τη δράση του

Σε ετήσιο θεσμό των μπασκετικών δρώμενων της χώρας τείνει να εξελιχθεί το "Papaloukamp". Η πρωτοβουλία του Θοδωρή Παπαλουκά και των συνεργατών του, η οποία άρχισε το 2005, θα συνεχιστεί για τρίτη στη σειρά χρονιά, ευελπιστώντας πως θα έχει ανάλογη απήχηση στα μικρά παιδιά. '

Το Papaloukamp συνεχίζει τη δράση του

Σε
ετήσιο θεσμό των μπασκετικών δρώμενων της χώρας τείνει να εξελιχθεί το “Papaloukamp”. Η πρωτοβουλία του
Θοδωρή Παπαλουκά και των συνεργατών του, η οποία άρχισε το 2005, θα συνεχιστεί
για τρίτη στη σειρά χρονιά, ευελπιστώντας πως θα έχει ανάλογη απήχηση στα μικρά παιδιά. Εφέτος μάλιστα το αθλητικό αυτό event
διευρύνεται. Εκτός από την
Αθήνα (ΟΑΚΑ, 2-6 Ιουλίου) θα φιλοξενηθεί τόσο στη
Χαλκιδική (Galis’ Camp, 4-10 Ιουλίου) όσο και στη
Ρόδο (Κολοσσός, 9-14 Ιουλίου).

Τη Δευτέρα (11/06) σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, ο διεθνής γκαρντ παρέθεσε συνέντευξη Τύπου για το συγκεκριμένο εγχείρημα, κατά τη διάρκεια της οποίας εξήγησε με λεπτομέρεια τους λόγους που τον ώθησαν στην υλοποίηση του σχεδίου. ” Όταν εγώ ήμουν στην ηλικία αυτών των παιδιών, θεωρούσα ιδανικό να βρίσκομαι δίπλασε ανθρώπους που έχουν προοδεύσει. Έτσι αποφάσισα να προσφέρω και εγώ κάτι. Επιθυμία μου βέβαια ήταν όλα να λειτουργούν από την αρχή στην εντέλεια. Βρήκα την ανταπόκριση που ζητούσα στο πρόσωπο του κ. Δημητρόπουλου και ένα από τα οράματά μου υλοποιήθηκε. Στόχος μου βέβαια είναι να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια. Είναι μεγάλη μου χαρά η επέκταση που επιτεύχθηκε εφέτος, χωρίς παράλληλα να μειώσουμε την ποιότητα. Γι’ αυτό το λόγο και δεν δεχόμαστε υπεράριθμες αιτήσεις. Δεν θέλουμε να κοροϊδεύουμε τον κόσμο “, είπε ο Παπαλουκάς αποκαλύπντας παράλληλα τα μεγαλεπήβολα σχέδιά του.

– Παρόντες στη συνέντευξη Τύπου ήταν οι συμπαίκτες του Θοδωρή Παπαλουκά στην Εθνική,
Παναγιώτης Βασιλόπουλος και
Γιάννης Μπουρούσης, καθώς και ο
Γιάννης Καλαμπόκης. Όλοι τους είναι μέτοχοι της Basketοpolis



– Τους εκπροσώπους του Τύπου περίμεναν μετά το τέλος της συνέντευξης
αναμνηστικά του Papaloukamp και μπουφές για όσους ήθελαν να… τσιμπήσουν. Ήταν περασμένες δύο όταν ολοκληρώθηκε η ομιλία.

”
Τρελό όνειρό μουείναι το Papaloukamp είναι να επεκταθεί σε δέκα ευρωπαϊκές πόλεις. Να συμμετέχουν παιδιά στην Ισπανία με τον Γκασόλ, στη Γαλλία με τον Πάρκερ, στη Γερμανία με τον Νοβίτσκι και στην Ιταλία με τον Μπαρνιάνι. Και όλοι οι νικητές να έρχονται στην Αθήνα. Σκέψη φιλόδοξη, αλλά μακάρι να γίνει. Θα ήταν ιδανικό “. Θα αρχίσει βέβαια από κάτι πιο εφικτό: ”
Επιθυμία μου είναι να φέρουμε τους συμπαίκτες μου στην Εθνική. Αλλά δεδομένο δεν είναι τίποτα. Γνωρίζω ότι είναι δύσκολο να αφήσουν τις διακοπές τους και να έρθουν σε εμάς. Αυτό που εμείς θα προσπαθήσουμε είναι να συνδυάσουμε τις διακοπές τους με τη συναναστροφή με τα παιδιά “.

Τέλος, ο “Τεό” ευχαρίστησε τους υποστηρικτές αυτής της προσπάθειας, τις χορηγούς εταιρείες: ” Ευχαριστώ τον ΟΠΑΠ για την ηθική και υλική υποστήριξη και γενικά όλους τους χορηγούς, καθώς χωρίς τη βοήθειά τους δεν θα είχε τέτοια επιτυχία “.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΟΠΑΠ ΑΕ, κ. Σωτήρης Κωστάκος. ” Θα έχουμε την ευχαρίστηση να συμμετάσχουμε και πάλι ως χορηγοί στο Papaloukamp. Αισθανόμαστε προνόμιο και τιμή τη συνεργασία μας αυτή. Υπάρχει η κοινή βούληση να μην είναι ευκαιριακή, αλλά να επεκταθεί ακόμη περισσότερο. Εμείς ευχαριστούμε τον Θοδωρή “.

Ακολούθως μίλησε ο Γιώργος Δημητρόπουλος, ψυχή της “Basketopolis”: ” Όλα ξεκίνησαν πριν από τρία χρόνια, μετά από ένα τηλέφωνο του Θοδωρή από τη Μόσχα. Μας έκανε εντύπωση η επιθυμία του να οργανώσει ένα καλοκαιρινό καμπ από το χειμώνα κιόλας. Αναμφίβολα σε πέντε ημέρες δεν είναι δυνατόν ένα παιδί να διδαχθεί το μπάσκετ, αλλά κάποιες σωστές βάσεις μπαίνουν. Ευχαριστούμε το Galis’ camp και τον Κολοσσό Ρόδου. Ο Θοδωρής αποτελεί πρότυπο για τα παιδιά και είναι πολύ σημαντικό που βρίσκεται δίπλα τους. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους χορηγούς που μας στήριξαν όταν ακόμη δεν ήμασταν αναγνωρίσιμοι “.

Το Galis’ Camp εκπροσώπησε η υπεύθυνη μάρκετινγκ, κ. Μάρθα Τσαγκαρίδου: ” Προσφέροντας στα παιδιά τις πλέον ιδανικές υπηρεσίες, αποφασίσαμε να φέρουμε στη Βόρεια Ελλάδα το Papaloukamp. Είναι σημαντικό για τα παιδιά να έχουν πρότυπα και ο Θοδωρής Παπαλουκάς λειτουργεί ως τέτοιο“.

Τέλος, εκ μέρους του Κολοσσού Ρόδου το παρών έδωσε ο κ. Χαράλαμπος Σταυρόπουλος: ” Ευχαριστούμε τον Θοδωρή Παπαλουκά για την πρωτοβουλία του. Ο Κολοσσός δεν είναι πρωτάρης σε τέτοιες εκδηλώσεις, αφού διοργανώνει κάτι ανάλογο για πέμπτη χρονιά.Τα παιδιά έχουν ανάγκη από πρότυπα και αυτό είναι που προσφέρουν τα καμπ“.


Το contra.gr είναι χορηγός επικοινωνίας


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK