Το πέμπτο δεκάλεπτο

Το πέμπτο δεκάλεπτο
Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι γιατί η ΑΕΚ έπαιξε με το χρονόμετρο και πήγε σε μεγάλες επιθέσεις. Στην αντίδρασή μας είχαμε πρόβλημα. Η ομάδα δεν είναι έτοιμοι ακόμα, υπάρχει ακόμα δουλειά για μας.Mετράει πάντως η νίκη και η διαφορά. Ο Μπουρούσης δεν είναι ο παίκτης που μας πληγώνει γιατί τελειώνει τις φάσεις. Το πρόβλημα εμείς το είχαμε στην περιφερειακή άμυνα.»

Λευτέρης Κακιούσης: «Δεν πιστέψαμε από την αρχή ότι μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλό. Γι αυτό μετά τρέχαμε. Θα μπορούσαμε να τελειώσουμε και στο -8 αλλά χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας. Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά η ομάδα μου είναι ανέτοιμη ακόμα. Μας λείπει και ο 2ος ξένος. Ο Κάμινγκς θα μας έχει απαντήσει μέχρι την Τρίτη.»

Βασίλης Σπανούλης: Μετά το 4ο φάουλ νευρίασα με τον εαυτό μου και όταν επέστρεψα αποφάσισε να παίξω το ρόλο που βοηθάει την ομάδα. Όταν ξεφύγαμε στο σκορ νομίσαμε ότι όλα θα γίνουν εύκολα αλλά τα πράγματα δεν ήταν έτσι.»

Γιάννης Μπουρούσης: «Ημασταν δυνατοί κυρίως στα ριμπάουντ αλλά φορτωθήκαμε γρήγορα με φάουλ. Μπορούμε όμως σαν ομάδα να κάνουμε καλύτερα πράγματα. Μην ξεχνάτε ότι μας λείπει και ένας ξένος.»

News 24/7

24MEDIA NETWORK