Το πέμπτο δεκάλεπτο

Απόλυτα ευχαριστημένος –και πώς να μην είναι;-παρουσιάστηκε ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Ο προπονητής του Αμαρουσίου τόνισε: "Συγχαρητήρια στους παίκτες και στους συνεργάτες μου. Οι ομάδες ψάχνονται και καμία δεν είναι έτοιμη. Εμείς είχαμε καλή κίνηση, καλή άμυνα, ρυθμό και επικοινωνία. Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε κόσμο στο γήπεδο."

Το πέμπτο δεκάλεπτο


Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Μπαλτσαβιάς
Απόλυτα ευχαριστημένος –και πώς να μην είναι;-παρουσιάστηκε ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Ο προπονητής του Αμαρουσίου τόνισε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες και στους συνεργάτες μου. Οι ομάδες ψάχνονται και καμία δεν είναι έτοιμη. Εμείς είχαμε καλή κίνηση, καλή άμυνα, ρυθμό και επικοινωνία. Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε κόσμο στο γήπεδο. Είναι νωρίς να πούμε ποιες ομάδες θα ξεχωρίσουν. Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί αλλά και ο Ολυμπιακός κάνει καλή προσπάθεια. Μην ξεχνάτε εμάς και τις ομάδες της Θεσσαλονίκης.»

Την ανωτερότητα του Αμαρουσίου παραδέχθηκε ο Μπάνε Πρέλεβιτς. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ είπε: «Και τα δύο παιχνίδια τα κέρδισε η επίθεση των αντιπάλων μας. Είχε φιλοσοφία ομάδας, καλή άμυνα και παίκτες που γνωρίζονται καλά μεταξύ τους. Εμείς θα προσπαθήσουμε να φέρουμε άλλον παίκτη στη θέση του Φορντ αλλά ψηλοί παίκτες δεν υπάρχουν. Τον Βουξάνοβιτς τον περιμένουμε σήμερα για να υπογράψει.»

News 24/7

24MEDIA NETWORK