Το πέμπτο δεκάλεπτο

Το πέμπτο δεκάλεπτο

Βασίλης Φραγκιάς: " Σε μια ταινία, ο πατέρας λέει "μάθε παιδί μου γράμματα". Εμείς πρέπει να λέμε ‘’μάθε παιδί μου άμυνα’’. Αποτύχαμε παταγωδώς. Βαρέθηκα να μετράω διεισδύσεις. Θέλω να συγχαρώ τον Μακεδονικό, η νίκη του ήταν δίκαιη. Αν συνεχίσουμε έτσι, δεν θα έρθουν ποτέ τα καλά αποτελέσματα. Ο Χαραλαμπίδης έκανε καταπληκτικό παιχνίδι. Εμείς δεν καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Δεν χρειάζεται να ψάχνουμε δικαιολογίες, δεν έφταιγε το άγχος. Παίξαμε κακή άμυνα. Αν το ματς ήταν στον πόντο, θα είχαμε άγχος. Στο τέλος που μειώσαμε με τα τρίποντα και να κερδίζαμε δεν θα ήταν δίκαιο. Αναλαμβάνω την ευθύνη της ήττας ".

Γιώργος Καλαφατάκης: " Θέλω να μιλήσω για το συμβάν της προηγούμενης εβδομάδας. Καταδικάζω το γεγονός. Σέβομαι την απόφαση, είναι όμως σκληρή και εξουθενωτική. Θα κάνω έφεση τη Δευτέρα. Θέλω να πω προς όλους τους δημοσιογράφους ότι σέβομαι και εκτιμώ το επάγγελμά σας. Άλλωστε δεν είναι επάγγελμα, είναι λειτούργημα. Το πρόστιμο των 16.000 ευρώ είναι μεγάλο για τα δεδομένα του Μακεδονικού και ομάδες σαν κι εμάς μπορούν να κατανοήσουν το πρόβλημα. Θέλω να συγχαρώ την ομάδα και τον κ. Μανωλόπουλο. Συγχαρητήρια επίσης στον Κολοσσό για την προσπάθειά του.Η ομάδα θέλει πίστωση χρόνου. Ο Βασίλης Φραγκιάς είναι αξιόλογος προπόνησης. Εύχομαι καλή πορεία και κουράγιο ".

Σωτήρης Μανωλόπουλος: " Δουλέψαμε πάρα πολύ αυτή την εβδομάδα. Ηταν πολύ σκληρό παιχνίδι. Παίξαμε με μια καλή ομάδα. Θα πω κάτι για πρώτη φορά, διότι μου δίνεται η ευκαιρία. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κ. Καλαφατάκη, που με πήρε στην ομάδα και ρίσκαρε. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τους ανθρώπους του Μακεδονικού και τον πρόεδρο κ. Μεσάικο ".

Χρήστος Γκογκίδης: " Η δουλειά που έχουμε κάνει δεν φάνηκε καθόλου. Δεν παίξαμε καθόλου καλή άμυνα. Δεν εγκαταλείπουμε τη μάχη, θα το παλέψουμε. Ηταν μια δίκαιη νίκη του Μακεδονικού ".

Φίλιππος Συμεωνίδης: " Είμαι υπερήφανος για την ομάδα. Δουλέψαμε σκληρά όλη την εβδομάδα κι αυτό φάνηκε. Βγήκε η ψυχή και το πάθος που έχουμε για ομάδα. Δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε πολύ σκληρά ".


News 24/7

24MEDIA NETWORK