Το περιβραχιόνιο σε Χατζή, Παπαμακάριο

Το περιβραχιόνιο σε Χατζή, Παπαμακάριο
Στην πρώτη τους χρονιά στον Ολυμπιακό οι Νίκος Χατζής και Μανώλης Παπαμακάριος θα είναι οι αρχηγοί της ομάδας. Αυτό τουλάχιστον αποφάσισε ο Γιόνας Καζλάουσκας, ο οποίος ανακοίνωσε σ’ όλη την ομάδα την απόφαση του, με με τον Καλαματιανό να είναι ο πρώτος που θα μπαίνει στο Σ.Ε.Φ. στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Πανελλήνιο την Τρίτη (4/10 - 19.00).

Τα εισιτήρια του φιλικού αγώνα με τους "Ολυμπιονίκες" θα κυκλοφορήσουν την Πέμπτη (29/9) και η τιμή τους θα είναι 5 ευρώ. Μέρος των εσόδων απ’ αυτό τον αγώνα θα διατεθούν στον Αθλητικό Σύλλογο Αμαρουσίου που έχει αθλητές με κινητικά προβλήματα. Πριν από το φιλικό με τον Πανελλήνιο, ο Ολυμπιακός θα δώσει δυο ακόμα παιχνίδια προετοιμασίας. Την Πέμπτη (29/9 - 18.00) με την πρωταθλήτρια Κύπρου Α.Ε. Λεμεσού στο κλειστό του Αγίου Κοσμά και με τον Μακεδονικό το Σάββατο (1/10 - 18.00) στο Σ.Ε.Φ.

Το πρωί της Τετάρτης (28/9), η ΚΑΕ Ολυμπιακός απέστειλε μια επιστολή στην ΕΟΚ με την οποία ζητά τη μετάθεση του αγώνα κυπέλλου της 12ης Οκτωβρίου στο οποίο είναι γηπεδούχος - αν προκριθεί - διότι τη συγκεκριμένη μέρα έχει προγραμματιστεί στο Στάδιο Γ. Καραϊσκάκης ο αγώνας ποδοσφαίρου της Εθνικής Ελλάδος με αντίπαλο τη Γεωργία. Στον αγώνα της 12ης Οκτωβρίου τα εισιτήρια θα είναι μοιρασμένα στις δυο ομάδες και κατά συνέπεια, με την παράλληλη διεξαγωγή του παιχνιδιού της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου θα υπάρχει πρόβλημα όσον αφορά τα μέτρα ασφαλείας και το πάρκινγκ του Σ.Ε.Φ.

Από τον Γιατζόγλου στον Χατζή

Ο Νίκος Χατζής είναι σίγουρο ότι αναλαμβάνει ένα μεγάλο βάρος στην παρθενική του χρονιά στον Ολυμπιακό. Το περιβραχιόνιο του αρχηγού και σε ομάδα όπως οι Πειραιώτες είναι κάτι πολύ βαρύ και ο Καλαματιάνος θα κληθεί να παίξει τον ρόλο που έπαιζαν άλλοτε μεγάλες μορφές στον σύλλογο. Πρώτος και κύριος ο Στιβ Γιατζόγλου, εν συνεχεία ο Παραγιός, ο τίμιος γίγαντας Αργύρης Καμπούρης, στα πρώτα χρόνια της Α1 καιμετάο Γιώργος Σιγάλας. Πραγματικός ηγέτης μέσα και έξω από το γήπεδο και ο Μίλαν Τόμιτς, που διαδέχθηκε τον "Ράμπο", ενώ πέρυσι τον ρόλο αυτό έπαιξε ο Βαγγέλης Σκλάβος, που φέτος άλλαξε φανέλα και προσπαθεί να εξασφαλίσει επαγγελματική στέγη στην Παμέσα Βαλένθια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK