Το πιο δίκαιο tweet του Μαρκ Γκασόλ

O Μαρκ Γκασόλ κατέκτησε τα πάντα σε εθνικό (NBA) και διασυλλογικό επιπεδο (Μουντομπάσκετ). O θρίαμβος του αποτυπώθηκε με ένα εξωπραγματικά λιτό tweet.

Ο Μάρκ Γκασολ, φορώντας τη φανέλα της Εθνικής Ισπανίας, πανηγυρίζει κρατώντας το τρόπαιο του Μουντομπάσκετ, ύστερα από τη νίκη της ομάδας του κόντρα στην Αργεντινή.
Ο Μάρκ Γκασολ, φορώντας τη φανέλα της Εθνικής Ισπανίας, πανηγυρίζει κρατώντας το τρόπαιο του Μουντομπάσκετ, ύστερα από τη νίκη της ομάδας του κόντρα στην Αργεντινή. AP

Ο Μαρκ Γκασόλ είναι 34 ετών, μετρά 12 σεζόν στο NBA και ύστερα από την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος με τους Τορόντο Ράπτορς, συγκαταλέγεται πια σε εκείνες τις δοξασμένες σελίδες των βετεράνων που χρειάζονται ένα ολόκληρο δωμάτιο για να αποθηκεύσουν τις διακρίσεις τους από το αμερικάνικο μπάσκετ. Είναι ένας 'μικρός τεράστιος' θρύλος του σύγχρονου μπάσκετ. 

Ο Ισπανός που έχει συμπεριληφθεί τρεις φορές στην All-Star ομάδα του NBA (2012, 2015, 2017) και έχει κερδίσει και τον τίτλο του Καλύτερου Αμυντικού της Σεζόν (2013), φέτος σήκωσε το πρώτο του πρωτάθλημα και περίπου δυο μήνες αργότερα έφτασε και στην κορυφή του μπασκετικού κόσμου, όταν η Ισπανία κέρδισε στον τελικό την Αργεντινή. Το παρακάτω tweet που ανέβασε πριν από λίγες ώρες, κρύβει μια μαγική ζωή, γεμάτη τρόπαια και διακρίσεις. Τα μοναδικά 'props' αυτής της μαγείας, δυο μπάλες, με μια ιστορία που θα γίνει διαχρονική.


 

News 24/7

24MEDIA NETWORK