Το ποστάρισμα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον "κίνδυνο-θάνατο" Σπανούλη

Την Παρασκευή (7/4) ο Ολυμπιακός θα βρεθεί στη Ρωσία να αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι Μοσχοβίτες δείχνουν να προετοιμάζονται από τώρα για τον μεγάλο αγώνα, με ένα ποστάρισμά τους στο facebook να έχει... θρυλικό ενδιαφέρον. (PHOTO)

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ANADOLOU EFES - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ANADOLOU EFES - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

ΤΣΣΚΑ και Ολυμπιακός θα αναμετηθούν την Παρασκευή (7/4, 20:00) στη Ρωσία, με τον αγώνα να μην έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού οι Ρώσοι θα τερματίσουν δεύτεροι και η ελληνική ομάδα τρίτη.

Το παιχνίδι αναμφισβήτητα θα έχει ενδιαφέρον αφού θα αναμετρηθούν δύο από τις πιο δυνατές ομάδες της Ευρώπης, με τους Ρώσους να... προετοιμάζουν τον κόσμο τους ήδη από την Τρίτη (4/4) με ποστάρισμα στον επίσημο λογαριασμό στο facebook. Η δημοσίευση αφορά φυσικά τον αρχηγό τον "ερυθρολεύκων", Βασίλη Σπανούλη, με τους Ρώσους να χαρακτηρίζουν ως κίνδυνο θάνατο, τον Έλληνα γκαρντ.

Το ρωσικό ποστάρισμα μεταξύ άλλων γράφει:

"Βασίλης Σπανούλης- βετεράνος της ελληνικής ομάδας και του Ολυμπιακού, που έχει δώσει πολλές νίκες στο τέλος για το κλαμπ του. Ο Έλληνας Ναβάρο ή Ντε Κολό, είναι "καυτός", με κρύο αίμα και πολύ ταλαντούχος την ίδια στιγμή. Από τον μάγο Σπανούλη περιμένεις ένα "δώρο" την πιο αναπάντεχη στιγμή".

Οι Ρώσοι βέβαια δεν ξεχνάνε και την αναμέτρηση στο Final Four της Μαδρίτης, που το τρίποντό του έκρινε την αναμέτρηση στον ημιτελικό.

Ο Έλληνας Ναβάρο λοιπόν θα βρεθεί στη Ρωσία για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague. Θα τους "σκοτώσει" για άλλη μία φορά;

News 24/7

24MEDIA NETWORK