Το προφίλ της Έφες Πίλσεν

Αήττητη παραμένει η Εφές Πίλσεν μετά από δυο αγωνιστικές στον δεύτερο όμιλο της Ευρωλίγκα.

Το προφίλ της Έφες Πίλσεν
Αήττητη παραμένει η Εφές Πίλσεν μετά από δυο αγωνιστικές στον δεύτερο όμιλο της Ευρωλίγκα. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού επικράτησε εκτός έδρας της Αρμάνι Τζινς Μιλάνο με 71-66 ενώ την προηγούμενη αγωνιστική υπέταξε στην Κωνσταντινούπολη την Μπαρτσελόνα με 66-63. Οι Τούρκοι στηρίζονται στο εξαιρετικά φανατικό κοινό τους ενώ ιδιαιτέρως ισχυρή είναι και η περιφέρεια της με τους Ντόμερκαντ, Γκρέιντζερ και Πόποβιτς να « πυροβολούν» κατά ριπάς.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Τουρκίας, Οκτάι Μαχμούτι, έχει στα χέρια του ένα πολύ δυνατό σύνολο καθώς εκτός από τους τρεις προαναφερθέντες υπάρχουν και οι Πρκάτσιν, Κούκο, Πέκερ και Γκονλούμ. Απώλεια για την Εφές Πίλσεν αποτέλεσε η αποχώρηση από την ομάδα του Γουίλι Σόλομον, ο οποίος μετακόμισε στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, καθώς στην περσινή σεζόν αποτέλεσε τον νου των Τούρκων.

Σημαντικό στοιχείο στην κόντρα των δυο ομάδων και η περσινή ταπεινωτική ήττα των « ερυθρόλευκων» μέσα στο ΣΕΦ με 59-110, γεγονός που αποτέλεσε την πιο «μαύρη» σελίδα στην ιστορία του Ολυμπιακού όσον αφορά τις ευρωπαϊκές εντός έδρας αναμετρήσεις. Η Εφές Πίλσεν αποκλείστηκε στην περσινή διοργάνωση από τον Παναθηναϊκό στους προημιτελικούς με σκορ 2-1.

News 24/7

24MEDIA NETWORK