Το πρώτο μέτρο για τον Πετγουέι άργησε δύο ημέρες...

Τ' αντανακλαστικά των ανθρώπων του Άρη άργησαν να ενεργοποιηθούν μετά το επεισόδιο που είχε ο Μπρεντ Μπτεγουέι με τον κόσμο στην Πάτρα. Προτού όμως μπει στο αεροπλάνο για Βρυξέλλες, υπήρξαν εξελίξεις...

BASKET LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Πετγουέι EUROKINISSI

Ο "κίτρινος" οργανισμός όφειλε να χειριστεί άμεσα το θέμα που προέκυψε με τον Μπρεντ Πετγουέι.

Οι οργανωμένοι του Άρη ζήτησαν επί πίνακι το κεφάλι του Αμερικάνου πάουερ φόργουορντ που άνοιξε διάλογο, όχι κόσμιο, με τους φιλάθλους που ήταν στο "Τόφαλος" μετά τη σαθρή εικόνα και τη σαββατιάτικη συντριβή από τον Προμηθέα στην Πάτρα, αλλά διοίκηση και προπονητικό τιμ επέλεξαν να μην λάβουν αποφάσεις εν θερμώ. Ο "τοξοβόλος", που υποστήριξε μέσω twitter ότι του έβριζαν μητέρα - οικογένεια, γύρισε με την αποστολή και τον άφησαν να προπονηθεί κανονικά την Κυριακή.

Υπό αυτές τις συνθήκες έμοιαζε δεδομένο πως θ' ακολουθήσει την αποστολή στις Βρυξέλλες για το ματς απέναντι στην Οστάνδη. Όχι όμως. Πριν από το... check in στο αεροδρόμιο έφαγε... πόρτα!

Στο αεροσκάφος δεν θα μπει, χωρίς φυσικά να έχει προκύψει τραυματισμός ή άλλο απρόοπτο. Ήταν η πρώτη κύρωση για όσα συνέβησαν - από Τετάρτη θα κριθεί και το μέλλον του Πετγουέι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αντίθετα ο Λευτέρης Μποχωρίδης είναι, με μια προπόνηση, στη διάθεση του Γιαννάκη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK