To πρώτο sold out των τελικών έγινε στο πέμπτο ματς!

Στα πρώτα τέσσερα ματς της σειράς ούτε το ΟΑΚΑ ούτε το ΣΕΦ γέμισε, όμως στον "τελικό των τελικών" δεν θα... πέφτει καρφίτσα όπως έκανε γνωστό η ΚΑΕ Παναθηναϊκός μέσω (μακροσκελούς) ανακοίνωσης.

BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Για να λέμε την πάσα αλήθεια, ο Τσάβι Πασκουάλ και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα ήθελαν να είχαν δει την έδρα του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στη σειρά των τελικών όμως οι φίλοι των δύο ομάδων δεν τους έκαναν το χατήρι, με τα γήπεδα να έχουν αρκετό κόσμο μεν αλλά να μη φτάνει για να γεμίσει κάθε κάθισμα των δύο γηπέδων.

Θέλετε το γεγονός πως υπάρχει ένας σχετικός κορεσμός, με δεδομένο πως "πράσινοι" και "ερυθρόλευκοι" συνθέτουν το ζευγάρι του τελικού εδώ και 13 συναπτά έτη; Θέλετε επειδή υπάρχει μερική απογοήτευση στους φίλους των δύο ομάδων επειδή δεν κατάφερε κάποια να φτάσει στο Final-4;

Το αποτέλεσμα είναι και αυτό: το sold out δεν έγινε σε κανέναν από τους 4 πρώτους τελικούς. Ωστόσο στο ματς της Κυριακής ό,τι ξέρατε ξεχάστε τα αφού όπως έκανε γνωστό η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια για το πέμπτο τελικό με τον Ολυμπιακό, με το κίνητρο του τίτλου να αποδεικνύεται μεγαλο για να τρέξουν να εξασφαλίσουν θέση στο γήπεδο πάνω από 18.000 φίλοι του "τριφυλιού".

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι εξαντλήθηκαν εντός ολίγων ωρών τα εισιτήρια για τον 5ο τελικό των πλέι οφ του Πρωταθλήματος της Basket League με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (17/6, 19.00).

Οι φίλαθλοί μας απέδειξαν για ακόμα μια φορά με τον τρόπο τους την αγάπη, την πίστη και την αφοσίωσή τους προς την ομάδα και για εκείνους ένα «ευχαριστώ» είναι λίγο.

Με δεδομένο το αίσθημα ευθύνης απέναντί τους, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, ξεκαθαρίζει πως από αυτή τη στιγμή δεν διατίθενται πουθενά κι από κανέναν αρμόδιο της ομάδας, εισιτήρια του συγκεκριμένου αγώνα.

Είμαστε βέβαιοι πως ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα στηρίξει την ομάδα με τον δικό του, μοναδικό τρόπο και παράλληλα θα την προστατεύσει δίνοντας βάση στα κάτωθι:

Για την αποφυγή της δικής σας ταλαιπωρίας μην πλησιάζετε στο γήπεδο αν δεν έχετε στην κατοχή σας εισιτήριο. Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι «δρακόντεια»!

Μην προμηθευτείτε εισιτήριο από κάποιον «τρίτο». Πέραν του ότι είναι παράνομο, δεν είναι και βέβαιο ότι θα σας επιτρέψει την είσοδο στο γήπεδο. Βλέπετε, υπάρχουν επιτήδειοι που εκμεταλλεύονται την «δίψα» των φιλάθλων να βρεθούν δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα πουλώντας πλαστά εισιτήρια. Ο νόμος είναι αυστηρός τόσο για τον «θύτη» (αυτόν που πουλάει πλαστό εισιτήριο, ή μεταπουλά το δικό του), όσο και για το «θύμα» (εκείνον που το αγοράζει).

Οι Θύρες θα ανοίξουν 2,5 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα (16:30). Γι’ αυτό ελάτε από νωρίς στο γήπεδο προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός στις εισόδους.

Καθίστε στη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριό σας!

Παιδιά ηλικίας άνω των δύο ετών χρειάζονται εισιτήριο για την είσοδό τους στο γήπεδο!

Μην απαντήσετε σε προκλήσεις «τρίτων» που θέλουν το κακό της ομάδας μας. Μην ασχοληθείτε με τους διαιτητές ή τους αντιπάλους, που ενδέχεται να έρθουν στο ΟΑΚΑ για να προκαλέσουν. Αποφύγετε τη χρήση λέιζερ και οποιαδήποτε συμπεριφορά που δεν συνάδει με τα φίλαθλα και Παναθηναϊκά ιδεώδη. Ας τους αποδείξουμε για ακόμη μια φορά πως δεν είμαστε σαν κι αυτούς! Στηρίξτε τους αθλητές μας μόνο με τη φωνή.

Πάμε όλοι μαζί, μια «γροθιά», ομάδα, διοίκηση και κόσμος για την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος!

News 24/7

24MEDIA NETWORK