Το ραντεβού ΤΣΣΚΑ - Ομπράντοβιτς και η μυθική πρόταση

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς φαίνεται πως είναι ο διακαής πόθος των ανθρώπων της ΤΣΣΚΑ για την επόμενη ημέρα μετά την απώλεια ακόμη μιας ευρωκούπας!

Το ραντεβού ΤΣΣΚΑ - Ομπράντοβιτς και η μυθική πρόταση

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, το Σάββατο στο ξενοδοχείο των αποστολών υπήρξε συνάντηση του Σέρβου προπονητή της Φενέρμπαχτσε με στενή συνεργάτιδα του Αντρέι Βατούτιν, κατά τη διάρκεια της οποίας κατατέθηκε πρόταση πολυετούς συνεργασίας στον "Ζοτς".

Οι Ρώσοι δεν τον θέλουν για πρώτο προπονητή, στηρίζοντας απόλυτα τον Δημήτρη Ιτούδη που έχει συμβόλαιο και θα συνεχίσει κανονικά το έργο του, αλλά για τεχνικό σύμβουλο, τον άνθρωπο δηλαδή που θα παίρνει τις αποφάσεις για την οργάνωση και το σχεδιασμό του τμήματος. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η δελεαστική αυτή προσφορά στον Ομπράντοβιτς φτάνει τα τρία εκατομμύρια ευρώ ετησίως!

Τα χρήματα είναι πάρα πολλά, ακόμη και για την ΤΣΣΚΑ, το θέμα είναι κατά πόσο ο πρώην κόουτς του Παναθηναϊκού, ο "μίδας" του ευρωπαϊκού μπάσκετ, θέλει αυτήν την περίοδο της καριέρας του να λειτουργεί από το παρασκήνιο, αφήνοντας τους πάγκους.

Το σίγουρο είναι πως το συμβόλαιό του με τη Φενέρμπαχτσε λήγει και είναι ελεύθερος ν' αποφασίσει για το μέλλον του χωρίς δεσμεύσεις.

Στην Μπαρτσελόνα ο Τζάκσον

Εν τω μεταξύ, το ρεπορτάζ θέλει τον Άαρον Τζάκσον να έχει ήδη συμφωνήσει για τη μετακίνησή του στην Μπαρτσελόνα αντί του Μαρσελίνιο Χουέρτας. Από τους "μπλαουγκράνα" φεύγει αντίθετα ο Τίμπορ Πλάις που δεν θα παίξει στο ΝΒΑ, αλλά στην Μπάγερν.

Διαβάστε ακόμα:

Η ατάκα του Ζοτς που τους άφησε... ξερούς

Ομπράντοβιτς: "Στον τελικό θα είμαι με τη Ρεάλ"

News 24/7

24MEDIA NETWORK