Το σχόλιο του Γιώργου Διαμαντόπουλου

Το σχόλιο του Γιώργου Διαμαντόπουλου
«Παρά τη νίκη δεν μπορώ να πω ότι η Εθνική ικανοποίησε με την αγωνιστική εικόνα της. Στην άμυνα βέβαια πήγαμε για άλλη μία φορά καλά αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι αντίπαλοι δεν είχαν λύσεις κάτω από το καλάθι. Παίξαμε και πάλι με την ίδια φιλοσοφία και το παιχνίδι μας έχει γίνει ιδιαίτερα προβλέψιμο.

Πήραμε 23 πόντους από το Ζήση κάτι που δεν γίνεται κάθε μέρα. Όχι βέβαια επειδή δεν έχουμε καλούς παίκτες αλλά επειδή είναι τέτοια η φιλοσοφία μας. Λογικά με αυτήν την άμυνα που παίξαμε θα μπορούσαμε να «καθαρίσουμε» το παιχνίδι με μεγάλη διαφορά. Πρέπει κατά τη γνώμη μου κάθε φορά να προσαρμοζόμαστε στο στιλ του αντιπάλου.

Οσον αφορά το ματς με τους Ρώσους τα πράγματα θα είναι ιδιαίτερα δύσκολα για μας. Η Ρωσία είναι το φαβορί. Μοιάζει με την Μακάμπι αυτή η ομάδα, παίζει ολοκληρωτικό μπάσκετ. Αυτά που κάνει ο Διαμαντίδης σε μας, τα κάνουν 10 Ρώσοι παίκτες. Εχουν επίσης μεγάλα κορμιά και θα κάνουν δύσκολη τη ζωή στον Παπαδόπουλο.

Κατά τη γνώμη μου πρέπει να ενεργοποιηθούν περισσότερο τα τεσσάρια μας και κυρίως ο Ντικούδης. Πρέπει επίσης να βελτιώσουμε την επίθεσή μας. Με 60 και 65 πόντους δεν νικάς μεγάλες ομάδες όπως είναι η Ρωσία.»

News 24/7

24MEDIA NETWORK