Το σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα του Μανωλόπουλου και το "διαζύγιο" με την ΑΕΚ

ΑΕΚ και Μανωλόπουλος τραβούν ξεχωριστούς δρόμους καθώς αποφασίστηκε ο 47χρονος τεχνικός να αποτελέσει παρελθόν από τον "κιτρινόμαυρο" πάγκο. Τι χρεώνεται στον έμπειρο τεχνικό και τι γίνεται με τον "εκλεκτό" του Αγγελόπουλου.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΕΚ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΕΚ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ αναμένεται να αποτελέσει ο Σωτήρης Μανωλόπουλος. Το κλίμα για τον 47χρονο κόουτς... βάρυνε τις τελευταίες ώρες έπειτα από την ήττα στη Γερμανία με αντίπαλο την Μπάιροϊτ (80-73).

Την επομένη, Πέμπτη (7/12) αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών με τις προτάσεις ως προς τον αντικαταστάτη να πέφτουν σαν... βροχή στα γραφεία της "Βασίλισσας". Άλλωστε είναι γνωστό ότι επί των ημερών Αγγελόπουλου η μπασκετική ΑΕΚ έχει αλλάξει στο 100% το προφίλ της και αποτελεί ιδανικό μέρος για να δουλέψει ένας προπονητής. Πάντως, μέχρι στιγμής οι αρμόδιοι δεν έχουν καταλήξει στον "εκλεκτό"...

Όσον αφορά τον Σωτήρη Μανωλόπουλο, δεν έχασε χρόνο και αμέσως μετά το "διαζύγιο" με τους φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας, έσπευσε στο πλευρό του πατέρα του. Ο πρώην κόουτς της ΑΕΚ αντιμετωπίζει όλο αυτό το διάστημα ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα που αφορά την υγεία του πατέρα του.

Υπενθυμίζουμε πως ο 47χρονος τεχνικός άργησε να ταξιδέψει -μία ημέρα- με τον "δικέφαλο" στη Γερμανία αφού έπρεπε να βρίσκεται κοντά στο αγαπημένο του πρόσωπο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK