Το συγκινητικό video της Nike για τον Γιάννη θα 'έβλεπε' και Όσκαρ

Το 'Birthplace of Dreams' της Nike μας γυρίζει εκεί που ξεκίνησαν τα θαύματα, στο γήπεδο όπου έπαιξε πρώτη φορά μπάσκετ ο Γιάννης.

Εισαγωγική εικόνα από το μίνι ντοκιμαντέρ Birthplace of Dreams της Nike
Εισαγωγική εικόνα από το μίνι ντοκιμαντέρ Birthplace of Dreams της Nike

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι από σήμερα τα ξημερώματα NBA MVP και τα δάκρυα της ευχαριστήριας ομιλίας του είναι ήδη μια 'θάλασσα' μαζί με τα δάκρυα εκείνων που πίστεψαν στην εκτόξευση του. Σήμερα είναι μια μέρα γιορτής για τον ελληνικό αθλητισμό, μια μέρα που η αναδρομή στα παλιά δεν εξυπηρετεί σκοπούς αφελούς νοσταλγίας, αλλά υπενθύμισης, ότι τα θαύμα μπορούν ξεκινήσουν από ένα γηπεδάκι στα Σεπόλια.

Το μίνι ντοκιμαντέρ 'Birthplace of Dreams' της Nike, με αφηγητή τον ίδιο τον Αντετοκούνμπο, επέστρεψε στο γήπεδο όπου - αν και αγαπούσε το ποδόσφαιρο- έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα μαζί με το Θανάση, σε ηλικία 12 ετών. Οι εγκαταστάσεις που "θυμίζουν NBA", ο πρώτος προπονητής, οι εκατοντάδες 'μικροί Αντετοκούνμπο' που κυκλοφορούν γύρω μας, όλα τους είναι κομμάτια από το παρελθόν του Γιάννη. Εκείνος, ακόμα κι όταν θα διεκδικεί πρωτάθλημα με τους Μπακς ή τον τίτλο MVP της επόμενης χρονιάς, νοηματικά, θα γυρίζει πάντα εκεί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK