Το θεϊκό tattoo στην πλάτη του Τέιτουμ έχει ένα κωμικοτραγικό λάθος

Ο Τζέισον Τέιτουμ ήθελε να κάνει ένα θρησκευτικό tattoo που να καλύπτει όλη την πλάτη του. Ένα μικρό λάθος, μια απόστροφος, άλλαξε ΤΕΛΕΙΩΣ το νόημα.

Ο Τζέισον Τείτουμ με την φανέλα των Μπόστον Σέλτικς, κόντρα στους Μινεσότα Τιμπεργουλβς
Ο Τζέισον Τείτουμ με την φανέλα των Μπόστον Σέλτικς, κόντρα στους Μινεσότα Τιμπεργουλβς AP PHOTO/ANDY CLAYTON-KING

Έχουμε γράψει στο παρελθόν για εκείνη την υπέροχη φαν του Ζοζέ Μουρίνιο, που στην προσπάθεια της να καλοσωρίσει τον Πορτογάλο προπονητή στα 'σπιρούνια', έκανε tattoo τους λάθος Σπερς, αυτούς του Σαν Αντόνιο. Ο Τζέισον Τέιτουμ, ο σταρ των Μπόστον Σέλτικς, κατάφερε να επιβεβαιώσει εκ νέου τον κανόνα, πως μπροστά στον ενθουσιασμό ενός νέου και υπερ-φιλόδοξου τατουάζ, κάποιοι μπορεί να μην προσέξουν καθόλου και να 'χτυπήσουν' πάνω στο δέρμα τους, μια 'ό,τι να 'ναι' φράση.

Ο Τέιτουμ πήγε να 'χτυπήσει' σε όλη την έκταση της πλάτης του κάτι που θα έδειχνε το πόσο πολύ θρησκευόμενος είναι. Αποφάσισε, λοιπόν, να αποτυπώσει στο σώμα του, τη φράση 'God's Will'  ('Θέλημα του Θεου'), μέσα από τη Βίβλο. Όμως, το τελικό αποτέλεσμα είχε ένα μικρό, αλλά σημαντικό λάθος. Έλειπε η απόστροφος! Το τελικό αποτέλεσμα ήταν το 'Gods Will' δηλαδή 'οι Θεοί θα", κάτι που όπως καταλαβαίνετε, δεν έχει κανένα απολύτως νόημα, με αποτέλεσμα να αρχίσει και ένα -αρκετά αναμενόμενο- τρολάρισμα προς τον παίκτη στο Twitter.

News 24/7

24MEDIA NETWORK