Το ταξίδι της Ευρωλίγκα

Το ταξίδι της Ευρωλίγκα
Η ώρα για την έναρξη της νέας Ευρωλίγκας έφτασε και οι Ευρωπαίοι μπασκετόφιλοι περιμένουν πως και πώς να απολαύσουν μπάσκετ υψηλού επιπέδου από τις ομάδες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι προσδοκίες είναι μεγάλες. Υπάρχουν τουλάχιστον πέντε ομάδες που μπορούν να διεκδικήσουν το τρόπαιο και άλλες τέσσερις που μπορούν να κάνουν την έκπληξη.

Το ελληνικό μπάσκετ από την πλευρά του, λίγους μήνες μετά την κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης από την Εθνική ομάδα, προσπαθεί να δώσει δυναμικά το παρόν. Ο Παναθηναϊκός κινείται και φέτος στο κορυφαίο επίπεδο. Ο Ολυμπιακός ενισχύθηκε σημαντικά και θα κυνηγήσει την ολική επαναφορά. Η ΑΕΚ, παρά τη μείωση του μπάτζετ, δείχνει αξιόμαχη στις αρχές της σεζόν. Σύμμαχος των ελληνικών ομάδων, η τηλεοπτική προβολή των αγώνων της Ευρωλίγκα και στη χώρα μας από το συνδρομητικό κανάλι.

Οι Τετάρτες και οι Πέμπτες μας λοιπόν θα γεμίσουν μπάσκετ μέχρι τις 30 Απριλίου, ημέρα του τελικού του φάιναλ φορ της Πράγας. Η κούρσα όμως ξεκινά Δευτέρα, (30/10)στην Κωνσταντινούπολ,η με τη μάχη της Ούλκερ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Το Contra.gr σας παρουσιάζει την Ευρωλίγκα 2005-06. Tους παίκτες-αστέρια και τα μεγάλα φαβορί της διοργάνωσης θα παρελάσουν μπροστά από τις οθόνες του υπολογιστή σας. Καλό, μπασκετικό, ταξίδι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK