Το Τελ Αβίβ φοβίζει τον Πασκουάλ

Υποψιασμένος θα πάει ο Παναθηναϊκός στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τη Μακάμπι, γιατί ο Τσάβι Πασκουάλ ότι το διπλό θέλει τρόπο, αλλά κυρίως τρόπο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (EUROLEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΣΚΟΥΑΛ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (EUROLEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΣΚΟΥΑΛ ICON

Δεν θέλει να πετάει στα σύννεφα ο Τσάβι Πασκουάλ. Γνωρίζει ότι ο Παναθηναϊκός κρατάει την τύχη στα δικά του χέρια του, αλλά περιμένει τα ματς της τελευταίας αγωνιστικής, προτού πανηγυρίσει την κατάκτηση της τέταρτης θέσης.

" Μας έχει μείνει ένα ματς και από εμάς εξαρτάται πλέον η τέταρτη θέση. Είναι πάντα δύσκολο να κερδίσεις στο Τελ Αβίβ, θα θέλουν άλλωστε και αυτοί να κλείσουν καλά τη σεζόν", υποστήριξε ο Καταλανός προσπαθώντας να καταλαγιάσει τον ενθουσιασμό και να προσγειώσει άπαντες.

Διότι, όπως εξήγησε, " είμαστε σε καλό σημείο πλέον και έχουμε βελτιωθεί, αλλά έχουμε πολλά πράγματα μπροστά μας και όλα μπορούν ν' αλλάξουν σε μια μέρα. Είναι δύσκολο να χτίσεις κάτι και πολύ εύκολο να το γκρεμίσεις".

Τόνισε, κατ' άλλα, πως ήταν " ένα σκληρό ματς, με μοιρασμένες πιθανότητες για νίκη. Παίξαμε τα τελευταία 25 λεπτά έχοντας σκοράρει μόνο δύο τρίποντα, κάτι που φανερώνει επιθετικό πρόβλημα, αλλά στο τέλος παίζοντας σκληρή άμυνα και έξυπνα στην επίθεση πήραμε τη νίκη. Παίξαμε πολύ καλά στην παράταση και καταφέραμε να βρούμε κάποια στοιχεία για να σταματήσουμε τα ατού των αντιπάλων".

News 24/7

24MEDIA NETWORK