Το... τρίποντο του αρρώστου

Ο Νίκος Μπουντούρης ήταν εκείνος, που με το εύστοχο σουτ τριών πόντων που πέτυχε στο τελευταίο δευτερόλεπτο του ματς κόντρα στη Χάποελ στο Τελ Αβίβ χάρισε στο Μαρούσι μια δύσκολη νίκη. Λίγοι όμως ήξεραν πως ο έμπειρος γκαρντ αναγκάστηκε να αγωνιστεί όντας άρρωστος.

Το... τρίποντο του αρρώστου
Ο Νίκος Μπουντούρης ήταν εκείνος, ο οποίος με το εύστοχο σουτ τριών πόντων που πέτυχε στο τελευταίο δευτερόλεπτο του ματς κόντρα στη Χάποελ στο Τελ Αβίβ χάρισε στο Μαρούσι μια δύσκολη αλλά συνάμα σημαντική νίκη (73-72). Λίγοι όμως ήξεραν πως ο έμπειρος γκαρντ, λόγω της απουσίας των Γιώργου Καράγκουτη (έμεινε στην Αθήνα) και Ρόντρικ Μπλάκνεϊ (προφυλάχθηκε), αναγκάστηκε να αγωνιστεί όντας άρρωστος. Την προηγούμενη μάλιστα ημέρα έχοντας υψηλό πυρετό άλλαξε δωμάτιο προκειμένου ο Μάρκος Κολώκας, συγκάτοικός του στο ξενοδοχείο, να μην κολλήσει.
Συμφωνία με την ΕΡΤ


Από τη δημόσια τηλεόραση θα μεταδίδονται οι αγώνες του Αμαρουσίου στο Eurocup. Η συμφωνία των δύο πλευρών ολοκληρώθηκε την Πέμπτη. Τηλεοπτική πρεμιέρα με το ματς της ερχόμενης Πέμπτης με τη Σλασκ θα μεταδοθεί στις 19.00
Κι όμως ο Μπουντούρης, ύστερα από συνεννόηση με το τεχνικό τιμ, δεν δίστασε να πάρει την τελευταία επίθεση χαρίζοντας στους κιτρινόμαυρους την πρώτη νίκη στο Eurocup. Εκείνο πάντως που έχει σημασία για τον γκαρντ του Αμαρουσίου δεν είναι το καλάθι που πέτυχε αλλά ο τρόπος που η ομάδα γύρισε το παιχνίδι. " Τέτοιες νίκες περισσότερο μας τονώνουν την αυτοπεποίθηση και ειδικότερα των νέων παιδιών τα οποία προοδεύουν και περιμένουμε πολλά ".

Στα της προετοιμασίας πλέον για το ματς της 2ης αγωνιστικής με την Ολύμπια, την Παρασκευή θα κριθεί η συμμετοχή των τραυματιών Καράγκουτη και Μπλάκνεϊ. Σαφώς περισσότερες οι πιθανότητες για τον δεύτερο που άλλωστε ταξίδεψε στο Ισραήλ έστω και αν δεν αγωνίστηκε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK