Το video των Μπακς είναι ολόκληρη η ιστορία του Αντετοκούνμπο

Το video των Μιλγουόκι Μπακς για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι ένα από τα πιο συγκινητικά πράγματα που θα δεις.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ποζάρει στη media day των Μιλγουόκι Μπακς στην 'παρθενική' σεζόν του στο NBA, Σεντ Φράνσις, Γουισκόνσιν, Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ποζάρει στη media day των Μιλγουόκι Μπακς στην 'παρθενική' σεζόν του στο NBA, Σεντ Φράνσις, Γουισκόνσιν, Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013 AP PHOTO/MORRY GASH

Σαν ένα ελαφάκι που μαθαίνει να περπατάει, σαν μία νύμφη που μεταμορφώνεται σε πεταλούδα, σαν ένα... Πίτσου που εξελίσσεται σε Ράιτσου. Όποια πορεία της ζωής κι αν φέρει κανείς στο μυαλό του, σίγουρα δεν θα είναι τόσο συγκινητική όσο εκείνη που μας προσέφεραν οι Μιλγουόκι Μπακς, για να γιορτάσουν την ανάδειξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε MVP της φετινής σεζόν του NBA.

Τα 'ελάφια' ετοίμασαν ένα video που παρουσιάζουν αυτήν τη μεταμόρφωση, από το θρυλικό πλάνο με τον έφηβο Αντετοκούνμπο να δηλώνει... ευθαρσώς "θέλω να γίνω παίκτης του NBA" μέχρι το σήμερα, που πλέον δεν είναι απλά ένας "παίκτης του NBA", αλλά -και με τη βούλα- ο πολυτιμότερος παίκτης του NBA για το 2018-2019.

"Πάντα να θες περισσότερα, αλλά ποτέ να μην είσαι άπληστος", όπως είπε και στην απόλυτη βραδιά της ζωής του. Μέχρι την επόμενη.

Bonus, το video της NIKE για τον Greak Freak

News 24/7

24MEDIA NETWORK