Το... ξέκοψε για Ντένμον ο Πασκουάλ

Υπήρξε ποτέ σκέψη αντικατάστασης του Ντένμον; Ο Τσάβι Πασκουάλ έδωσε την απάντησή του για τον Αμερικανό που αμφισβητήθηκε όλο το προηγούμενο διάστημα, αλλά βρήκε το... χέρι του την τελευταία εβδομάδα.

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΧΙΜΚΙ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - KHIMKI / ΝΤΕΝΜΟΝ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΧΙΜΚΙ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - KHIMKI / ΝΤΕΝΜΟΝ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Τον επέλεξε, τον στήριξε, τον... τιμώρησε (με τον τρόπο του) και αυτός, αφού έκανε την αυτοκριτική του μέσω twitter, τον δικαίωσε.

Από τη μία ο Τσάβι Πασκουάλ και από την άλλη ο Μάρκους Ντένμον. Ο Αμερικάνος σουτέρ από το... DNP στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έκανε δυο σούπερ εμφανίσεις με Πανιώνιο (21 πόντοι με 4/7 τρίποντα) και Χίμκι (24 πόντοι με 7/9 τρίποντα), όντας ο κορυφαίος του "τριφυλλιού", με αποτέλεσμα να εδραιώσει τη θέση του στο "πράσινο" ρόστερ.

Πάντως όπως εξήγησε ο Καταλανός κόουτς, βάζοντας τέλος στα σενάρια, " ποτέ δεν αναζήτησα παίκτη για ν' αλλάξω τον Ντένμον. Ως ομάδα πάντα παρακολουθούμε την αγορά, αλλά γι' αντικαταστάτη του δεν έψαξα".

Παράλληλα, ο Πασκουάλ χαρακτήρισε το ματς κόντρα στη Χίμκι, το οποίο συνοδεύτηκε από το εμφατικό 93-65, ως " το καλύτερό μας εφέτος", σημείωσε ότι αυτό που ακολουθεί με την Εφές στην Πόλη " ίσως αποδειχθεί κλειδί", ενώ έκλεισε παραδεχόμενος ότι " αν δεν παίζουμε καλή άμυνα, δεν μπορούμε να νικήσουμε καμία ομάδα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK