Το "ζουμί" της επιστολής Αγγελόπουλων στον Τσίπρα

Το περιεχόμενο και το ύφος του αιτήματος των προέδρων της ΚΑΕ Ολυμπιακός στον Πρωθυπουργό. Γιατί απευθύνθηκαν στον ίδιο, η σύγκριση με το μοντέλο στο κύπελλο ποδοσφαίρου και οι διαλεγμένες λέξεις για ξένους διαιτητές στους τελικούς του πρωταθλήματος μπάσκετ.

BASKET LEAGUE / 4ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Γιώργος Αγγελόπουλος Δημήτρης Γιαννακόπουλος Παναγιώτης Αγγελόπουλος EUROKINISSI

Ξέραμε για την επιστολή των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου στον Αλέξη Τσίπρα. Είχε αποκαλύψει αυτό το στοιχείο ο Παντελής Διαμαντόπουλος στον Sport 24 Radio 103.3.

Ξέραμε επίσης ότι, μέσω αυτής, ζήτησαν την παρέμβασή του για τα τεκταινόμενα σε ΕΟΚ/ΚΕΔ και την έλευση ξένων διαιτητών στους επικείμενους τελικούς της Stoiximan.gr Basket League.

Αυτό που δεν γνωρίζαμε ήταν το ύφος. Τις λέξεις που χρησιμοποιήθηκαν και συνυπέγραψαν οι δυο τους.

H εφημερίδα "Live Sport" την εξασφάλισε εξ ολοκλήρου και τη δημοσίευσε.

Ποιο ακριβώς σημείο είναι το επίμαχο; Οι δύο τελευταίες παράγραφοι Στις οποίες τα αφεντικά του Ολυμπιακού αναπτύσσουν το σκεπτικό τους και, χαρακτηρίζοντας επιτυχημένο το ποδοσφαιρικό εγχείρημα στον τελικό κυπέλλου (αυτό με τον Ισπανό Μπορμπαλάν και τους βοηθούς του), ζητούν " τον ορισμό αλλοδαπών διεθνών διαιτητών κοινής αποδοχής, εγνωσμένης αξίας και εμπειρίας".

Ονόματα δεν λένε, σύμφωνα πάντως με όσα υποστηρίζουν, μια τέτοια πρωτοβουλία " κρίνεται πλέον επιβεβλημένη, ώστε αφενός να διερευνηθεί σε βάθος η νομιμότητα (και των χθεσινών) των ενεργειών της ΚΕΔ, όπως και η αντίστοιχη συμπεριφορά της υπερκείμενης αυτής ΕΟΚ και αφετέρου να διασφαλισθεί ότι η σειρά των επικείμενων αγώνων μεταξύ της ομάδας μας και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα πραγματοποιηθεί σε απόλυτο καθεστώς διαφάνειας και αξιοπιστίας".

Παραπάνω δε και σχολιάζοντας τα όσα μεσολάβησαν στα πρωτοφανή γραφεία της Ομοσπονδίας υποστήριξαν για τους τελικούς πως " είναι σαφές ότι δεν δύναται να πραγματοποιηθούν υπό τις διαμορφωθείσες συνθήκες, δεδομένου ότι η χθεσινή απόφαση της ΚΕΔ πάσχει από απόλυτη ακυρότητα, τόσο λόγω του παράνομου αποκλεισμού των πιο πάνω διεθνών διαιτητών, όσο και λόγω της παράτυπης συγκρότησης της ίδιας της επιτροπής".

News 24/7

24MEDIA NETWORK