Τον Εμπίντ περιθάλπει η πιο hot... νοσοκόμα!

Ακόμη σταρ του ΝΒΑ δεν έχει φτάσει να γίνει. Παρόλα αυτά κάνει παρέα με μία πανέμορφη παρουσιάστρια ο Ζοέλ Εμπίντ που μπορεί να τον... γιατρέψει ανά πάσα στιγμή.

Τον Εμπίντ περιθάλπει η πιο hot... νοσοκόμα!

Ο Ζοέλ Εμπίντ βρίσκεται στο... κρεβάτι του πόνου. Το πρόβλημα στο γόνατο δεν τον αφήνει να παίξει με τους Σίξερς και ο Καμερουνέζος σέντερ κάνει βήματα πίσω στην πορεία πλήρους επανένταξης στο ΝΒΑ. Τουλάχιστον έχει... εκλεκτή παρέα.

Διότι η Ολίβια Πιέρσον, παρουσιάστρια στο E! TV, τού έκανε παρέα ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων χωρίς να δειλιάσει να δημοσιεύσει τη selphie που έβγαλαν οι δυο τους! " Σ' ευχαριστώ που είσαι εσύ. Είμαι τόσο περήφανη για σένα. Είσαι το πιο πιστό πρόσωπο κοντά μου σε αυτή την τρελή ζωή. Και για μένα αυτό είναι ανεκτίμητο", έγραψε η 26χρονη Καναδή καλλονή και πρόδωσε το... μυστικό της, ασχέτως αν μετά ο σέντερ της Φιλαντέλφια προσπάθησε να τα... μαζέψει και η ίδια διέγραψε την ανάρτηση.

Λέτε να τσακώθηκαν του Αγίου Βαλεντίνου;

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΙΒΙΑ ΠΙΕΡΣΟΝ:

CASH ME OUTSIDE @catch ... HOW BOUT DAT?!? #KimKInspiredLook #HappyBirthdayNAT

A post shared by Olivia Pierson (@oliviapierson) on

Look back at it lol Going to see our FAV @markbirnbaum at @catch @nataliehalcro

A post shared by Olivia Pierson (@oliviapierson) on

Thinking about a burger in my cuteeee Poka Dot pretty 'Take me to Cannes' mini dress from @lioness_official #LUXbyLioness

A post shared by Olivia Pierson (@oliviapierson) on

News 24/7

24MEDIA NETWORK