Τον Μάρμπερι θέλει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με το ESPN
Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Στέφαν Μάρμπερι πέρασε την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αφού μέχρι τώρα ό,τι ακούγαμε ήταν εγχώριες πληροφορίες.
Ο «Στάρμπερι» όπως είναι το παρατσούκλι του, είναι λοιπόν ο διακαής πόθος των ερυθρολεύκων για τον αντικαταστάτη του Τζος Τσίλντρες, ο οποίος θα μείνει για σημαντικό διάστημα εκτός δράσης λόγω της επέμβασης. Σύμφωνα με το ESPN, άνθρωποι του Ολυμπιακού επικοινώνησαν με τους New York Knicks για να μάθουν πως μπορούν να ξεκινήσουν διάλογο για την απόκτηση του Μάρμπερι, σε απλά ελληνικά ποιο είναι ουσιαστικά το ποσό για να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για τον 32χρονο πόιντ-γκαρντ.
Ο Μάρμπερι, σύμφωνα πάντα με τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, γνωρίζει για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, αλλά δεν έχει κάποια επικοινωνία με άνθρωπο του ελληνικού συλλόγου, κάτι βέβαια που δεν αποκλείεται να γίνει τις επόμενες μέρες.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Στέφαν Μάρμπερι έχει διανύει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τους Knicks και με περίπου 1 εκατομμύριο δολάρια θεωρεί πως μπορεί να αποκτήσει την ελευθερία του, ωστόσο η ομάδα της Νέα Υόρκης φέρεται να ζητά πολλά περισσότερα.
Πάντως, όπως τονίζεται στο ESPN είναι ασυνήθιστο και δύσκολο για έναν ελληνικό σύλλογο να καλύψει το buyout για να αποκτήσει έναν παίκτη από το ΝΒΑ, κάτι βέβαια που έκανε σχετικά πρόσφατα ο Παναθηναϊκός καλύπτοντας τις απαιτήσεις των Spurs για τον επαναπατρισμό του Βασίλη Σπανούλη.