Τον Πίπεν ο Τόμας τον έβγαλε από τα ρούχα του (και δικαίως...)

Στην ερώτηση για τον GOAT o Αϊζάια Τόμας επέλεξε τον Λεμπρόν έναντι του Τζόρνταν και ο Σκότι Πίπεν δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που άκουγε!

Charlotte Bobcats owner Michael Jordan, left, shakes hands with Miami Heat's LeBron James, right, after Game 4 of an opening-round NBA basketball playoff series in Charlotte, N.C., Monday, April 28, 2014. The Heat won 109-98, sweeping the series. (AP Photo/Chuck Burton)
Μάικλ Τζόρνταν Λεμπρόν Τζέιμς AP PHOTO/CHUCK BURTON

Κάποιες φορές η αντιπάθεια του Αϊζάια Τόμας για τον Μάικλ Τζόρνταν φτάνει να γίνεται εμμονική. Προφανώς γι' αυτό ο Σκότι Πίπεν εξερράγη όταν τον άκουσε, σε video, να λέει πως " κρίνοντας το σύνολο της δουλειάς του ως παίκτη, αυτή τη στιγμή θα επέλεγα τον Λεμπρόν Τζέιμς αντί του Μάικλ Τζόρνταν".

Ο Τόμας δεν έχει ξεχάσει πως το 1992 τέθηκε όρος μη συμμετοχής του στη γνήσια "Dream Team". Από την άλλη, βέβαια, ήταν ο ίδιος που είχε προκαλέσει τη βεντέτα όταν ένα χρόνο πριν, την άνοιξη του 1991, είχε δώσει εντολή για την ομαδική αποχώρηση των Πίστονς για τ' αποδυτήρια προκειμένου να μην συγχαρούν τους Μπουλς για την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Ακόμη κι αν έχουν περάσει σχεδόν 30 χρόνια από τότε, τίποτα δεν έχει ξεχαστεί, τίποτα δεν έχει σβήσει. Και με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν για τους Τζόρνταν-Τζέιμς, η κόντρα αναβίωσε στα τηλεοπτικά πλατό.

Η αρχή έγινε με την ατάκα του Τόμας. Την οποία κλήθηκε να σχολιάσει ο Πίπεν, ενώπιον του Τρέισι ΜακΓκρέιντι (που χασκογελούσε σε κάθε κάθε φράση του).

" Δεν συμφωνώ με τίποτα απ' όσα ο Ζέκε λέει κάθε φορά. Δεν συμφωνώ καν με όσα έχει κάνει. Ξέρετε κάτι; Βρίσκω αυτό σχόλιο απωθητικό. Δεν έχω δει ποτέ αυτόν τον τύπο να συγχαίρει ή να ευχαριστεί τον Τζόρνταν για ό,τι έκανε για το σπορ, τη λίγκα, για όλα τα παιδιά που παίζουν μπάσκετ. Ο Μάικλ Τζόρνταν ήταν ο σπουδαιότερος απ' αυτούς που έβαλαν παπούτσια και έπαιξαν μπάσκετ και αυτό δεν αμφισβητείται".

Μετά ο Πίπεν πέρασε και στον ίδιο τον Λεμπρόν. " Πάντα μου ζητούν αυτή τη σύγκριση. Προσπαθώ, αλλά δεν πρέπει να γίνεται μόνο και μόνο γιατί έπαιζαν σε διαφορετική θέση. Του Μάικλ ποτέ δεν του ζήτησαν να παίξει έτσι. Ο Μάικλ ήταν σκόρερ, ήταν και αμυντικός. Έπαιζε όσο ολοκληρωμένα παίζει το μπάσκετ ο Λεμπρόν, όταν υπήρχε ανάγκη. Δεν υπάρχει κανένα παιχνίδι που θα διάλεγα τον Λεμπρόν έναντι του Τζόρνταν. Αν ήθελα να νικήσω..."

Μάλλον ο Τόμας δεν θέλει...

News 24/7

24MEDIA NETWORK