Τον τέλειωσαν τον Ντίλαρντ πριν να είναι αργά...

Ηγέτης με 10 πόντους γίνεται; Ναι, αλλά όχι στον ΠΑΟΚ που άλλον Κέβιν Ντίλαρντ είχε ανάγκη και άλλον έφερε το καλοκαίρι, με αποτέλεσμα να τον "κόψει" και να ψάχνει για γκαρντ.

Τον τέλειωσαν τον Ντίλαρντ πριν να είναι αργά...

Το (επικείμενο) διαζύγιο του ΠΑΟΚ με τον Κέβιν Ντίλαρντ, αφού αναμένεται η ανακοίνωση, δεν ήρθε ως κεραυνός εν αιθρία.

Αλλιώς τα είχε στο μυαλό του ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, όταν τον επέλεγε τον Αμερικάνο γκαρντ, κι αλλιώς κύλησαν τα πράγματα από την έναρξη της σεζόν, αφού αποδείχθηκε αδύναμος να σηκώσει το βάρος του ηγέτη.

Ο Ντίλαρντ φεύγει μετά από τέσσερα παιχνίδια στη Stoiximan.gr Basket League, στα οποία είχε μόλις 40 πόντους (10 ανά παιχνίδι) με 14/33 σουτ και 14 ασίστ (3.3). Αντίστοιχα τα νούμερά του και στο Τσάμπιονς Λιγκ με 10.3 πόντους και 3.5 ασίστ, χωρίς ν' ανταποκρίνεται στο ρόλο του και σε όσα χρειαζόταν απ' αυτόν η υπόλοιπη ομάδα.

Αν συνυπολογίσουμε πως και εξωαγωνιστικά ο Ντίλαρντ ήταν δύσκολα διαχειρίσιμος χαρακτήρας, καταλήγουμε πως δεν ήταν η κατάλληλη καλοκαιρινή επιλογή, ανεξαρτήτως αν με τον Απόλλωνα Πάτρας είχε προ διετίας 18.6 πόντους με 40% στο τρίποντο και 4.4 ασίστ σε 11 αγώνες.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει υποχρεώσεις αυτό το Σαββατοκύριακο εντός των τειχών, λόγω κυπέλλου, και μέχρι την Τετάρτη που παίζει εντός με την Τενερίφη έχει χρόνο να βρει παίκτη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK