Top5: Εξωπραγματικός Ιγκουοντάλα με κλέψιμο σε Τζέιμς και κάρφωμα

O πρώτος τελικός του NBA μεταξύ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και των Κλίβελαντ Καβαλίερς προσέφερε υπέροχες τάπες, τρομερά καρφώματα και εκπληκτικά buzzer beater, με τον Αντρέ Ιγκουοντάλα να κατακτά την κορυφή με μία εκπληκτική φάση.

Top5: Εξωπραγματικός Ιγκουοντάλα με κλέψιμο σε Τζέιμς και κάρφωμα

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς επικράτησαν με 108-100 στην παράταση των Κλίβελαντ Καβαλίερς και άνοιξαν το σκορ στη σειρά των τελικών του NBA. Οι παίκτες των δύο ομάδων χάρισαν μαγικές στιγμές.

Ο αναγεννημένος Τζέι Αρ Σμιθ πέτυχε ένα εκπληκτικό buzzer beater τρίποντο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, o Ντρέιμοντ Γκριν συνεργάστηκε άψογα με τον Στέφεν Κάρι και κάρφωσε εντυπωσιακά. Εξαιρετική συνεργασία είχαν και οι Λεμπρόν Τζέιμς με τον Τιμοφέι Μοζγκόφ, με τον δεύτερο να πραγματοποιεί ένα τρομερό posterize κάρφωμα.

Ο Κάιρι Ίρβιγκ προτού τραυματιστεί, έκανε μία μεγαλοπρεπέστατη τάπα στον Κάρι, ενώ ο Αντρέ Ιγκουοντάλα κατακτά την κορυφή με μία μαγική φάση. Ο σούπερ σταρ των Γουόριος έκλεψε αρχικά την μπάλα από τον Τζέιμς και στη συνέχεια απέφυγε τον Σμιθ και κάρφωσε χωρίς... έλεος.

Δείτε το VIDEO:

Διαβάστε ακόμα:

Μαγνητική ο Ίρβινγκ

Νικητές στην παράταση οι Γουόριορς, 108-100 τους Καβαλίερς

News 24/7

24MEDIA NETWORK