Τώρα το Κύπελλο

Τώρα το Κύπελλο
Μετά από ακόμη νίκη σε φιλικά παιχνίδια (αυτή επί της ΑΕΚ την Τετάρτη) το Μαρούσι επικεντρώνει το ενδιαφέρον του στο κυριακάτικο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Κολοσσό στη Ρόδο. Μπορεί οι "κιτρινόμαυροι" να μην είναι ακόμη -αγωνιστικά- έτοιμοι, όπως συμβαίνει άλλωστε με τις περισσότερες ομάδες, όμως σκοπός τους δεν είναι άλλος από τη νίκη-πρόκριση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Γι' αυτό και ο Παναγιώτης Γιαννάκης φρόντισε να τους τονίσει πως το παιχνίδι είναι εξαιρετικά δύσκολο και συνάμα… περίεργο. " Το κυριακάτικο παιχνίδι είναι το πρώτο επίσημο, εκτός έδρας απέναντι σε μια ομάδα που ανέβηκε στην Α1 και έχει ενθουσιασμό. Συνεπώς είναι ιδιαίτερα δύσκολο ".

Την Δευτέρα (10/08, 18:00) ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αμαρουσίου, "Κίτρινοι Λύκοι", περιμένουν τους φίλους της ομάδας για να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας (70 ευρώ η τιμή για τα μέλη) εν όψει της νέας σεζόν. Η διεύθυνση των γραφείων είναι Σαλαμίνας 37 , Μαρούσι.
Βέβαια δεν δίστασε να τους συγχαρεί για τη δουλειά που έκαναν στην προετοιμασία υπό την επίβλεψη του Μηνά Γκέκου, αφού διαπίστωσε πως δεν έχουν χαθεί ουδόλως τα στοιχεία που χαρακτήριζαν την ομάδα την περσινή χρονιά . " Χαίρομαι γιατί διατηρούμε το πνεύμα μαχητικότητας και την δίψα που μας χαρακτηρίζει σαν ομάδα. Φυσικά και έχουμε ακόμη σημεία που πρέπει να βελτιώσουμε, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι τα παιδιά που ήρθαν φέτος στην ομάδα έχουν μπει στο κλίμα και το πνεύμα της ".

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν. Ακόμη και ο Αλέξης Κυρίτσης, ο οποίος αντιμετώπιζε πρόβλημα (λόγω διαστρέμματος), έδειξε στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ πως είναι καθ' όλα έτοιμος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK