Τόσο εκνευρισμένο τον έχεις ξαναδεί τον Πόποβιτς;

Ο Καουάι Λέοναρντ θα χάσει το δεύτερο αγώνα της τελικής σειράς στη Δύση με τους Γουόριορς και ο Γκρεγκ Πόποβιτς βγήκε από τα ρούχα του με την ενέργεια του Ζάζα Πατσούλια.

San Antonio Spurs head coach Gregg Popovich calls to players during the second half of Game 6 in an NBA basketball first-round playoff series against the Memphis Grizzlies Thursday, April 27, 2017, in Memphis, Tenn. (AP Photo/Brandon Dill)
San Antonio Spurs head coach Gregg Popovich calls to players during the second half of Game 6 in an NBA basketball first-round playoff series against the Memphis Grizzlies Thursday, April 27, 2017, in Memphis, Tenn. (AP Photo/Brandon Dill) AP

Τον Γκρεγκ Πόποβιτς θα τον δεις κυρίως να κάνει πλάκα όταν μιλάει στα μικρόφωνα των δημοσιογράφων. Αρκεί να μην αισθανθεί αδικημένος. Αρκεί να μην του πειράξουν τους παίκτες.

Η ερώτηση για το συμβάν με τον Ζάζα Πατσούλια που έφερε το νέο τραυματισμό του Καουάι Λέοναρντ ήταν η αφορμή που έψαχνε ο προπονητής των Σπερς για να ξεσπάσει. Ένα ξέσπασμα που ναι μεν κατέληξε σε γέλια, παρόλα αυτά κατέδειξε την ψυχοσύνθεση του "Pop" εκείνη τη στιγμή.

Ήταν έτοιμος να σκάσει! Κόντρα μάλιστα σε όσα είπε το "θύμα" νωρίτερα, έβγαλε στη... σέντρα τον Γεωργιανό. Ούτε που σκέφτηκε να τον δικαιολογήσει για την κίνησή του. Θυμήθηκε μάλιστα πως " με τον τρόπο που στο Ντάλας έριξε κάτω τον Καουάι και κλείδωσε το χέρι του θα μπορούσε να του σπάσει τον αγκώνα. Ρωτήστε τον Ντέιβιντ Γουέστ, τον τωρινό συμπαίκτη του, τι είχε συμβεί". Και χαρακτήρισε την ενέργειά του ως " ένα ολοκληρωτικά αφύσικο close out που η λίγκα έχει απαγορεύσει χρόνια τώρα".

Συμπλήρωσε μάλιστα ότι " αυτό που συνέβη ήταν σκατά. Επειδή έχει αυτή την παράδοση, δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν είχε πρόθεση. Ποιος σκοτίζεται αν είχε πρόθεση; Πας ακόμη φυλακή όταν σκοτώσεις κάποιον ακόμη κι αν δεν έχεις πρόθεση. Εμένα με νοιάζει τι είδα ό,τι έγινε και αυτό με εξοργίζει".

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ:

AP Photo/Brandon Dill

News 24/7

24MEDIA NETWORK