Τουρνουά Κεφαλλονιάς: Τέλεια διοργάνωση, πρώτο το Μαρούσι

Τουρνουά Κεφαλλονιάς: Τέλεια διοργάνωση, πρώτο το Μαρούσι
Το Μαρούσι κατέκτησε τον πρώτο τίτλο του τουρνουά της Κεφαλλονιάς μετά την νίκη με 70-58 επί της ΑΕΚ. Οι κιτρινόμαυροι του Μηνά Γκέκου χάρις σε ένα κρεσέντο από τρίποντα στην τρίτη περίοδο, επτά στο σύνολο, ξεμπέρδεψε με τον δικέφαλο ο οποίος παρουσιάζει την χειρότερη εικόνα της σύγχρονης ιστορίας του. Επειδή όμως χειρότερα δεν γίνεται, είναι πολύ πιθανό να βελτιωθεί αλλά και πάλι δεν θα έχει καμία σχέση με την ομάδα των τελευταίων ετών.

Τον επίλογο του πολύ πετυχημένου τουρνουά, έγραψε το Μαρούσι το οποίο εκμεταλλεύτηκε την σαφέστατη αγωνιστική του ανωτερότητα απέναντι στους παίκτες του Κακιούση. Μετά το 16-15 του 10 πέντε λεπτά αργότερα, το Μαρούσι ξέφυγε 30-20 κι έκλεισε το πρώτο ημίχρονο προηγούμενο με 37-28.

Το φινάλε του τουρνουά άφησε πραγματικά πολύ καλή γεύση. Μία τέλεια διοργάνωση, τέσσερις σημαντικές ομάδες και κεφαλλονίτικη πιτσιρικαρία που απόλαυσε κάθε στιγμή δίπλα στους επαγγελματίες αθλητές. Η σημαντικότερη στιγμή στην αθλητική ιστορία της Κεφαλλονιάς, σε ομαδικά σπορ, τελείωσε. Τώρα ο χρόνος μετά υπέρ του μπάσκετ στο πανέμορφο νησί. Ραντεβού του χρόνου στην λίμνη του Κούταβου και πάλι.
Στο τρίτο δεκάλεπτο οι νικητές ευστόχησαν σε επτά τρίποντα, όλοι οι πόντοι από τα 6.25, με τους Καράγκουτη, Κολώκα και Μπλάκνεϊ για να στείλουν την διαφορά στο 61-42 του 30.30 και βέβαια να τελειώσουν οποιαδήποτε αγωνία. Το τελικό 70-58 ήρθε μέσα σε αποθέωση από τον πολύ κόσμο του μπάσκετ στο κλειστό Αντώνης Τρίτσης του Αργοστολίου. Την δεύτερη θέση κατέκτησε ο Απόλλων Πατρών, την τρίτη ο Ερυθρός Αστέρας και την τέταρτη η ΑΕΚ.
ΑΕΚ: Χάτζατζ 6, Ρίματς 16(3), Αθανασούλας, Μπουρούσης 10, Κόπενραθ 9, Παπαϊωακείμ 6, Μάτος, Ταμίρ 2, Μιχάλογλου 3(1), Μαγκουνής 2.
ΜΑΡΟΥΣΙ: Νικολαϊδης 8(2), Καϊμακόγλου 1, Μπουντούρης 11(3), Καράγκουτης 11(3), Μπλάκνεϊ 6(1), Χόμαν 8, Κολώκας 9(3), Στεφανίδης 3(1), Νοέας 2, Γιαννουλάκος 2, Λόλας 2.

News 24/7

24MEDIA NETWORK