Άφησε ελεύθερους πέντε παίκτες

Πέντε παίκτες αποδέσμευσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, κάνοντας χρήση του σχετικού δικαιώματος που απέρρεε από τη μεταξύ τους συνεργασία.

Άφησε ελεύθερους πέντε παίκτες

Οι Γιόνας Ματσιούλις, Στεφάν Λάσμε, Μάικ Μπράμος, Ραμέλ Κάρι και Πινγκ Σανγκ δεν ανήκουν πλέον στο έμψυχο δυναμικό των νταμπλούχων Ελλάδας.

Στα συμβόλαια που είχαν υπογράψει οι εν λόγω παίκτες υπήρχε το δικαίωμα μονομερούς ανανέωσης, την οποία η διοίκηση του "τριφυλλιού" αποφάσισε να μην ενεργοποιήσει. Άπαντες είναι πλέον ελεύθεροι να διαπραγματευτούν με ομάδες της αρεσκείας τους.

Για τον Ραμέλ Κάρι και τον Πινγκ Σανγκ η εν λόγω εξέλιξη ήταν αναμενόμενη. Αμφιβολίες εγείρονταν για τις περιπτώσεις των Ματσιούλις, Λάσμε και Μπράμου. Κρίθηκε ότι στη νέα ομάδα που θέλει να χτίσει ο Παναθηναϊκός ουδείς εξ αυτών χωράει και έτσι αποφασίστηκε να αποδεσμευτούν.

Για τον Μπράμο πάντως ίσως υπάρξουν δεύτερες σκέψεις, με την προϋπόθεση βέβαια ότι οι συζητήσεις θ' αρχίσουν από μηδενική βάση.

Ο Τζέιμ Γκιστ παραμένει για την ώρα στο ρόστερ, αφού δεσμεύεται με κλειστό συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο. Η περίπτωση του Αμερικάνου φόργουορντ είναι διαφορετική.

News 24/7

24MEDIA NETWORK