Τρεις μήνες τιμωρία στους Αγγελόπουλους

Με τρεις μήνες απαγόρευση εισόδου στους αθλητικούς χώρους τιμωρήθηκαν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι για τις δηλώσεις τους μετά από το τέλος του 4ου τελικού της Basket League στο ΣΕΦ.

Τρεις μήνες τιμωρία στους Αγγελόπουλους
INTIME SPORTS

Λίγες ώρες μετά από τη δήλωση του προέδρου της Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος, Γιώργου Λένου, ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε να επιβάλει κυρώσεις στους επικεφαλής των "ερυθρολεύκων".

Οι δηλώσεις τους εναντίον των διαιτητών μετά από την εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό την Κυριακή έφερε την τιμωρία από τον αρμόδιο φορέα, όπως είχε συμβεί (και μάλιστα για το ίδιο χρονικό διάστημα) και με τον επικεφαλής των "πρασίνων", Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Με πρόστιμο και αυστηρή επίπληξη τιμωρήθηκε ο κόουτς Μπαρτζώκας.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης:

" 1. Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για δημόσιες δυσμενείς κρίσεις των Ιδιοκτητών της ΚΑΕ κ.κ. Παναγιώτη και Γεωργίου Αγγελόπουλου καθώς και του προπονητή αυτής κ. Γεώργιου Μπαρτζώκα, που συνιστούν δυσφήμιση του αθλήματος, αυστηρή έγγραφη επίπληξη και πρόστιμο 30.000,00€ κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 1-6-2014.

2. Επιβάλλεται στον κ. Παναγιώτη Αγγελόπουλο, Ιδιοκτήτη και Πρόεδρο του Δ.Σ. της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ, για δημόσιες δηλώσεις – κρίσεις, οι οποίες συνιστούν δυσφήμιση του αθλήματος, απαγόρευση εισόδου σε όλα τα γήπεδα για τρεις (3) μήνες, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 1-6-2014.

3. Επιβάλλεται στον κ. Γεώργιο Αγγελόπουλο, Ιδιοκτήτη της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ, για δημόσιες δηλώσεις – κρίσεις, οι οποίες συνιστούν δυσφήμιση του αθλήματος, απαγόρευση εισόδου σε όλα τα γήπεδα για τρεις (3) μήνες, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 1-6-2014.

4. Επιβάλλεται στον κ. Γεώργιο Μπαρτζώκα, προπονητή της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ, για δημόσιες δηλώσεις – κρίσεις, οι οποίες συνιστούν δυσφήμιση του αθλήματος, αυστηρή έγγραφη επίπληξη και πρόστιμο 3.000,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 1-6-2014".

Οι επίμαχες δηλώσεις

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε κάνει επίθεση στον πρόεδρο της ΕΟΚ και στους αρχιδιαιτητές: "Η κατάσταση με τη διαιτησία είναι αηδιαστική. Βασιλακόπουλος, Ζαβλανός και Κορομηλάς έχουν καταστρέψει το μπάσκετ. Είναι άρρωστοι και έχουν ξεπεράσει τα πάντα".

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος και παρενέβη και τόνισε: "Από το 2009 είμαστε στις κορυφαίες ομάδες, αλλά εδώ πρέπει να νικήσουμε τον Καρακατσούνη και τον Παναγιώτου που, όπως και πέρυσι στον πρώτο τελικό, ήρθαν σε διατεταγμένη υπηρεσία για να νικήσει η ομαδάρα, ο Παναθηναϊκός. Θα πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μέσα στη σαπίλα των κληρώσεων της ΕΟΚ και να παλέψουμε".

Το λόγο πήρε ξανά ο Γιώργος Αγγελόπουλος: "Έχετε δει πώς είναι η κατάσταση. Εμείς τι άλλο να κάνουμε; Εσείς τα βλέπετε, θ' αντιδράσετε; Ο κ.Βασιλακόπουλος έχει πρόβλημα, είναι άρρωστος Παναθηναϊκός. Δεν πάει καλά, έχει θέματα, τι να κάνουμε τώρα, μην το ψάχνετε. Κάνει παρεμβάσεις στην Εθνική για τους παίκτες του Ολυμπιακού. Νομίζει ότι το μπάσκετ του ανήκει, έχει θέμα. Δεν του ανήκει όμως το ελληνικό μπάσκετ. Μην μπλέκετε τον Ολυμπιακό με την Εθνική, το θέμα με την Εθνική έχει σχέση με το νόμο. Απλώς δεν θα πάει κανένας παίκτης του Ολυμπιακού. Τέλος, μην το ψάχνετε".

Διαβάστε ακόμη

Αγγελόπουλοι: "Κανένας παίκτης στην Εθνική. Αρρωστος Παναθηναϊκός ο Βασιλακόπουλος"

"Η ΕΦΙΠ θα πράξει τα δέοντα"

Τρεις μήνες στον Δ. Γιαννακόπουλο

News 24/7

24MEDIA NETWORK