Τρελάθηκε ο Μάικ Τζέιμς για τα ματς των πλέι οφ!

Όσο εκρηκτικός είναι εντός παρκέ, άλλο τόσο είναι κι έξω από αυτό. Ο Μάικ Τζέιμς μαθαίνοντας την είδηση πως ο Παναθηναϊκός δε θα παίξει αυτό το Σαββατοκύριακο, εξέφρασε ανοιχτά την άποψή του για το σύστημα των πλέι οφ της Basket League. (PHOTOS)

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι σειρές των πλέι οφ της Basket League δε θα ξεκινήσουν όπως φαίνεται αυτή την εβδομάδα, ακόμα κι αν η ΑΕΚ νικήσει το Ρέθυμνο. Μία είδηση που φέρνει τον Παναθηναϊκό σε περίεργη θέση, αφού μην ξεχνάμε πως η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ έχει να αγωνιστεί από το παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη στις 25 Απριλίου.

Το γεγονός δεν το άφησε ασχολίαστο ο γκαρντ του "εξάστερου", Μάικ Τζέιμς, που έδειξε την έντονη δυσαρέσκειά του για το μεγάλο διάστημα που υπάρχει ανάμεσα στα παιχνίδια των πλέι οφ.

"Νιώθω πως το ελληνικό πρωτάθλημα δεν μας θέλει να παίξουμε. Έχουμε περίπου 10 μέρες πριν από κάθε παιχνίδι πλέι οφ. Πώς γίνεται να μην παίξουμε την επόμενη εβδομάδα, ανεξάρτητα αν τελειώσουν ή όχι οι σειρές; Θα έπρεπε να υπάρχουν 2/3 μέρες κενό ανάμεσα σε κάθε σειρά.

Αυτό είναι τρελό. Δεν έχουμε παίξει για το ελληνικό πρωτάθλημα για ένα μήνα τώρα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK