"Τρένο" η Ισπανία, 20άρα σε Βέλγιο η Σερβία

Η Ισπανία διέλυσε την Ουγγαρία κάνοντας το "5 στα 5" στον 3ο όμιλο και έκανε την Κροατία υποψήφια αντίπαλο της Εθνικής αν περάσει στους "8". "Περίπατος" για Σερβία κόντρα στο Βέλγιο.

Serbia's Bogdan Bogdanovic, centre, runs to to score a basket against Belgium during their Eurobasket European Basketball Championship Group D match in Istanbul, Thursday, Sept. 7, 2017. (AP Photo/Lefteris Pitarakis)
Serbia's Bogdan Bogdanovic, centre, runs to to score a basket against Belgium during their Eurobasket European Basketball Championship Group D match in Istanbul, Thursday, Sept. 7, 2017. (AP Photo/Lefteris Pitarakis) AP

Σιγά μην... κατέβαζε ταχύτητα! Η εθνική Ισπανίας δεν χαλάρωσε ούτε στο ματς με την Ουγγαρία με το οποίο ολοκλήρωσε την παρουσία της στον 3ο όμιλο του Eurobasket και με το άνετο 87-64 πέτυχε την πέμπτη νίκη της σε ισάριθμα ματς, πανηγυρίζοντας ταυτόχρονα την πρωτιά του Πάου Γκασόλ στον πίνακα των σκόρερ της διοργάνωσης.

Με τη νίκη της μάλιστα αυτή η "φούρια ρόχα" άφησε στη 2η θέση του ομίλου την Κροατία, κάτι που σημαίνει πως η δεύτερη είναι μία εκ των υποψηφίων αντιπάλων της Εθνικής Ελλάδας στα προημιτελικά, αν η ομάδα του Κώστα Μίσσα αποκλείσει βέβαια την Λιθουανία το ερχόμενο Σάββατο για τη φάση των "16".

Όσον αφορά στο Σερβία-Βέλγιο, ένα σερί 20-0 στη δεύτερη περίοδο ήταν αρκετό για τους παίκτες του Σάσα Τζόρτζεβιτς για να πάρουν τη νίκη (74-54) και να κλείσουν με 4-1 νίκες την παρουσία τους στον 4ο όμιλο, με τους "πλάβι" να έχουν για κορυφαίους στο ματς τους Μπόμπαν Μαριάνοβιτς (22 πόντους, 8/12 δίποντα, 6/6 βολές) και Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς (15 πόντους, 9 ασίστ).

News 24/7

24MEDIA NETWORK