Τριφούνοβιτς: "Κρίνεται το μέλλον μας στη διοργάνωση"

Ο Πανιώνιος υποδέχεται την Πέμπτη της Εφές Πίλσιν και θέλει να επαναλάβει αυτό που πέτυχε στον πρώτο γύρο στην Τουρκία, όταν είχε επικρατήσει. Αν το καταφέρει τότε θα βρεθεί ακόμα πιο κοντά στη φάση των 16 της Ευρωλίγκας.

Τριφούνοβιτς: "Κρίνεται το μέλλον μας στη διοργάνωση"
"Η επερχόμενη αναμέτρηση είναι σημαντική και για τους δυο μας", ήταν τα λόγια του Αλεξάνταρ Τριφούνοβιτς στο επίσημο σάιτ της διοργάνωσης.

"Η ομάδα μας πρέπει να αποδείξει ότι οι τρεις νίκες που έχουμε πετύχει δεν ήρθαν τυχαία. Ξέρουμε ότι η Εφές είναι μία επιθετική ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες. Στόχος μας είναι να περιορίσουμε την έφεση της στο σκοράρισμα, καθώς το επερχόμενο παιχνίδι είναι κρίσιμο για το μέλλον μας στη διοργάνωση. Δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα τραυματισμών και είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, προκειμένου να κερδίσουμε την Εφές", συμπλήρωσε.

Από την πλευρά του, ο φόργουορντ των "κυανέρυθρων" Γιάννης Γεωργαλής μιλώντας κι αυτό στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, υπογράμμισε: "Η αναμέτρηση με την Εφές είναι η πιο σημαντική της σεζόν, καθώς με νίκη θα πλησιάσουμε ακόμη περισσότερο τους "16". Η πρόκριση μας στην επόμενη φάση αποτελεί ένα όνειρο για την ομάδα, μιας και οι περισσότεροι από τους φιλάθλους μας τη θεωρούσαν αδύνατη μετά το άκουσμα των αντιπάλων κατά την κλήρωση. Κερδίσαμε την Εφές στην Κωνσταντινούπολη, άρα γιατί δεν μπορούμε να το επαναλάβουμε; Ξέρουμε τον τρόπο να τους σταματήσουμε στην έδρα μας, η οποία θα φιλοξενήσει μεγάλο αριθμό φιλάθλων μας. Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε χωρίς φόβο και πίεση και νομίζω ότι έχουμε τη δυνατότητα να τους κερδίσουμε πάλι και να ανοίξει ο δρόμος της πρόκρισης".

News 24/7

24MEDIA NETWORK