Τριφούνοβιτς: "Μάχες που δεν τις σταματάει κανείς"

Ευθύνες στην αστυνομία και στους αρμόδιους φορείς επέρριψε ο Αλεκσάνταρ Τριφούνοβιτς για τα όσα τραγικά συνέβησαν στο παιχνίδι Πανιώνιος-Αιγάλεω.

Τριφούνοβιτς: "Μάχες που δεν τις σταματάει κανείς"
" Έρχομαι από μια χώρα που συμβαίνουν τέτοια γεγονότα. Ήταν άσχημα, αφού υπήρχαν πολλές οικογένειες στο γήπεδο. Προήλθαν όμως από ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με τον αθλητισμό. Γίνονται μάχες χωρίς κάποιος να τις σταματάει ".

Αναλύοντας το παιχνίδι ο Σέρβος τεχνικός του Πανιώνιου σχολίασε πως " μετά την κακή εμφάνιση με την Εφές θέλαμε να παίξουμε καλά και να δώσουμε μία απάντηση στους εαυτούς μας. Όλοι οι παίκτες έκαναν καλή δουλειά. Μας λείπει πολύ το φονικό ένστικτο, το οποίο θέλουμε να αποκτήσουμε ".

Από την πλευρά του ο Θωμάς Νίκου υποστήριξε: " Στο πρώτο μέρος προβληματίσαμε τον Πανιώνιο, αλλά ήρθε ο τραυματισμός του Γκάμπρανς. Πληρώσαμε αυτό τον τραυματισμό κάνοντας 23 λάθη. Δεν ήμασταν καλοί, δεν βοήθησε κι ο αντίπαλος βεβαίως για να είμαστε καλοί και το σημείο αυτό ήταν καθοριστικό. Δεν χρησιμοποιούμε ζώνη, αλλά μπορεί στο μέλλον να μας χρειαστεί".

News 24/7

24MEDIA NETWORK