Τρίκαλα - Απόλλων Πατρών 83-70

Τα Τρίκαλα επικράτησαν του Απόλλωνα με 83-70 εντός έδρας, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα και έκαναν παράλληλα σπουδαίο βήμα για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Τρίκαλα - Απόλλων Πατρών 83-70
INTIME SPORTS

Η εξέλιξη

Δυνατά μπήκαν τα Τρίκαλα παίρνοντας διαφορά 7 πόντων στο πρώτο τρίλεπτο, με τον Απόλλωνα να είναι αρκετά άστοχος στις προσπάθειές του. Με ένα σερί 10-0 όμως λίγο πριν το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να περάσουν μπροστά στο σκορ (13-16), ενώ το τέλος της πρώτης περιόδου βρήκε της δύο ομάδες στο 21-23.

Με την έναρξη του δευτέρου δεκαλέπτου τα Τρίκαλα πήραν εκ νέου το προβάδισμα (28-25), όμως ο Απόλλων δεν άφηνε περιθώριο στους γηπεδούχους να ξεφύγουν. Το τέλος του πρώτου ημιχρόνου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 42-42.

Πόντο-πόντο πήγαιναν οι δύο ομάδες στο τρίτο δεκάλεπτο, αλλά το τελευταίο τρίλεπτο τα Τρίκαλα επέβαλλαν το ρυθμό τους και με ένα εκπληκτικό σερί 11-0, πήγαν στην τελευταία περίοδο με το +8 (66-58). Εκεί παρά το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι μείωσαν αρχικά σε 68-62, τα Τρίκαλα πάτησαν και πάλι γκάζι για να φτάσουν σε μια σπουδαία επικράτηση με 83-70.

Η καλύτερη πεντάδα

1. Πρώτο βιολί στην επίθεση των Τρικάλων ο Ίνγκραμ, ο οποίος ολοκλήρωσε το ματς με 24 πόντους.

2. Πολύ καλός ο Χολ ο οποίος με τους 12 πόντους και τα 11 ριμπάουντ του, πέτυχε νταμπλ-νταμπλ.

3. Σημαντική η συμβολή του Χάρις στη νίκη των γηπεδούχων με 15 πόντους, 3 ασίστ και 3 ριμπάουντ.

4. Ο Ελ Αμίν έκανε ό,τι μπορούσε για τον Απόλλωνα όμως οι 21 πόντοι που σημείωσε δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν την ήττα.

5. Από κοντά και ο Πεν με τους 20 πόντους που σημείωσε.

Το φύλλο αγώνα

Με το buzzer-beater τρίποντο του Ίνγκραμ ένα δευτερόλεπτο πριν τελειώσει το ματς τα Τρίκαλα κατάφεραν να ισοφαρίσουν το σκορ του πρώτου αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα και να κάνουν ένα τεράστιο βήμα παραμονής στην κατηγορία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK