Τρίκαλα - Ν. Κηφισιά 89-96

Τα Τρίκαλα κατέβαλαν υπερπροσπάθεια στην τέταρτη περίοδο, αλλά η Κηφισιά άντεξε στην πίεση κι έφυγε νικήτρια από τη θεσσαλική πόλη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με 96-89.

Τρίκαλα - Ν. Κηφισιά 89-96
INTIME SPORTS

Η εξέλιξη

Με όπλο της τα πολύ καλά ποσοστά ευστοχίας, η Νέα Κηφισιά έβαλε 50 πόντους στο πρώτο ημίχρονο και μαζί τις βάσεις για την επιστροφή στις νίκες μετά την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου άλλαξε όλη την πεντάδα του 02:04 πριν από το τέλος της τρίτης περιόδου και δικαιώθηκε αφού το 54-64 έγινε 58-77 (08:08 πριν από το φινάλε) και η ομάδα του πήρε σημαντικό προβάδισμα.

Από εκείνο το σημείο, πάντως, τα Τρίκαλα δυνάμωσαν αισθητά στην επίθεση, απέκτησαν ώθηση από το χαμηλό τους σχήμα και με επιμέρους σκορ 24-9 (01:22 πριν από τη λήξη) πλησίασαν στη μεγάλη ανατροπή.

Το τρίποντο του Μπόουι στα 13'' αναπτέρωσε κάπως τις ελπίδες των γηπεδούχων (89-93), αλλά οι 3/4 βολές των φιλοξενούμενων έβαλαν τέλος στη σεμνή τελετή.

Τρίκαλα - Ν. Κηφισιά 89-96

Η καλύτερη πεντάδα

Ο Δημήτρης Μαυροειδής. Αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Νέας Κηφισιάς με 17 πόντους και εξαιρετικό ποσοστό στα δίποντα (7/8).

Ο Νίκος Λιακόπουλος. Έδωσε πολύτιμες βοήθειες με 8 ασίστ και 4 ριμπάουντ.

Ο Αντνάν Χότζιτς. Πήγε στράφι το γεγονός ότι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με 20 πόντους και πρώτος ριμπάουντερ με 8 (μαζί με τον Μπράιαν Τρέισι).

Ο Δημήτρης Τσαλδάρης. Έφθειρε τους αντιπάλους με τα φάουλ που κέρδισε, ενώ σημείωσε 15 πόντους.

Ο Τζάστιν Ίνγκραμ. Έκανε ό,τι μπορούσε για να χαρίσει τη νίκη στα Τρίκαλα με 17 πόντους.

Φύλλο αγώνα

Τρίτη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα και πέμπτη συνολικά γνώρισαν τα Τρίκαλα, τα οποία αυτή τη στιγμή διαθέτουν την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, αλλά και τη χειρότερη άμυνα. Η Νέα Κηφισιά, από την πλευρά της, αποδεικνύει συνεχώς ότι έχει αποκτήσει μέταλλο νικητή, ενώ έδειξε χαρακτήρα μετά την ήττα από την ΑΕΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK