Τρίκαλα-Ολυμπιακός 70-84

Ανετο ήταν το πέρασμα του Ολυμπιακού από τα Τρίκαλα. Παρά τις απουσίες των Σπανούλη, Περπέρογλου και Πρίντεζη, οι πρωταθλητές Ευρώπης επικράτησαν με 84-70.

Τρίκαλα-Ολυμπιακός 70-84

Η εξέλιξη

Ο Ολυμπιακός, χωρίς τον Σπανούλη, κυριάρχησε από την αρχή αφού η διαφορά ποιότητας σε σχέση με τα Τρίκαλα ήταν πασιφανής. Ωστόσο, η διαφορά αποτυπώθηκε στο σκορ από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά όταν με πρωταγωνιστή τον Πέτγουεϊ οι πρωταθλητές πρηγήθηκαν με 46-29. Από εκεί και πέρα στο παιχνίδι δεν ήταν δυνατόν να υπάρχει γυρισμός. Ο Ολυμπιακός πάτησε για τα καλά το γκάζι και έφτασε το χάντικαπ ακόμα και στους 29 πόντους (40-69 στο 27') ενώ ο Μπαρτζώκας βρήκε την ευκαιρία να μοιράσει το χρόνο στους παίκτες του. Απλώς στο τέλος οι "ερυθρόλευκοι" έριξαν λίγο τους ρυθμούς τους χωρίς φυσικά να απειληθούν.

Η καλύτερη πεντάδα

1. Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ ήταν ο πιο παραγωγικός παίκτης του ματς με 21 πόντους.

2. Ο αντί-Σπανούλης, Κώστας Σλούκσας είχε 9 πόντους, 8 ασίστ και 4 κλεψίματα.

3. Συνεπής στα τελευταία ματς ο Ιωάννης Παπαπέτρου, είχε 12 πόντους.

4. Καλή εμφάνιση με 10 πόντους και 7 ασίστ για τον Ματ Λοτζέσκι.

5. Πρώτος σκόρερ των Τρικάλων ο Εβανς με 17 πόντους.

Το φύλλο αγώνα

Σε υψηλά επίπεδα ετοιμότητας ο Ολυμπιακός λίγες ημέρες πριν από το μεγάλο ματς με την Εφές για την Ευρωλίγκα. Ο Μπαρτζώκας λογικά θα έμεινε ευχαριστημένος τόσο από τη διάθεση όσο και από την απόδοση των παικτών του. Τα Τρίκαλα το διασκέδασαν και πλέον κοιτούν τα τρία τελευταία ματς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK