Τσαϊρέλης: "Στον Άρη βρήκα τις συνθήκες που έψαχνα"

O Μιχάλης Τσαϊρέλης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδας της ΚΑΕ Άρης για την επιστροφή του στους "κίτρινους", εκφράζοντας τη χαρά του και ευχαριστώντας τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του.

Τσαϊρέλης: "Στον Άρη βρήκα τις συνθήκες που έψαχνα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, ο Μιχάλης Τσαϊρέλης μίλησε στο arisbc.gr για την επιστροφή του στους "κίτρινους".

"Είμαι πολύ χαρούμενος με την επιλογή μου. Επιστρέφω σε ένα οικείο περιβάλλον, όχι μόνο γιατί στο παρελθόν έχω αγωνιστεί στον Άρη, αλλά και γιατί γνωρίζω πολλά χρόνια αρκετούς από τους παίκτες, τους προπονητές και γενικότερα όσους βρίσκονται στην ομάδα. Στον Άρη βρήκα τις συνθήκες που έψαχνα και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά. Ελπίζω πως θα επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας και στο τέλος θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι", δήλωσε ο 28χρονος φόργουορντ.

Και συνέχισε: "Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές και την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και υπόσχομαι να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να έχει ο Άρης έχει μια επιτυχημένη χρονιά".

Τέλος, αναφερόμενος στον 6ο παίκτη της ομάδας μας, είπε: "Ο κόσμος του Άρη είναι ξεχωριστός. Θέλω να ζητήσω από τους φιλάθλους να συνεχίσουν να στηρίξουν την ομάδα όπως κάνουν μέχρι τώρα, γιατί η ώθηση που της δίνουν ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια είναι τεράστια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Επέστρεψε στον Αρη ο Τσαϊρέλης

News 24/7

24MEDIA NETWORK