Τσαρλς Μπάρτον: "Αποδείξεις"

Τσαρλς Μπάρτον: "Αποδείξεις"
Δηλώσεις στον "EXTRAsport 103" παραχώρησε ο προπονητής του Αρη, Τσαρλς Μπάρτον. Ο τεχνικός υπό τις οδηγίες του οποίου οι Θεσσαλονικείς μεταμορφώθηκαν και παίζουν εκπληκτικό μπάσκετ, μίλησε για:

Το ματς με Παναθηναϊκό
"Η ομορφιά στο ελληνικό πρωτάθλημα εφέτος είναι το ότι σε κανένα παιχνίδι δε μπορεί να είσαι σίγουρος πως θα κερδίσεις. Όλοι οι αγώνες έχουν την δυσκολία τους. Κάθε ομάδα είναι ικανή να επικρατήσει σε οποιαδήποτε έδρας. Όσο για το ματς με τον Παναθηναϊκό, σίγουρα θα γίνει ένα σκληρό παιχνίδι. Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας αλλά θα πρέπει να αποδείξει στο γήπεδο ότι είναι καλύτερος από εμάς".

Το Final-4 Κυπέλλου
"Τόσο εγώ, όσο και οι παίκτες μου, θέλουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Θεωρώ πως έχουμε αρκετές πιθανότητες. Απ ότι ξέρω, θα βρεθούν πολλοί φίλοι μας στο γήπεδο. Αυτό που σημβαίνει με τον κόσμο, δεν έχει προηγούμενο. Έχω εργαστεί σε πολλές ομάδες αλλά αυτό που γίνεται στον Αρη, είναι μοναδικό".

Την ανανέωση του συμβολαίου του
"Το συμβόλαιό μου λήγει το Καλοκαίρι αλλά θεωρώ πως υπάρχουν πολλές πιθανότητες να παραμείνω στην ομάδα. Δεν θέλω όμως να πω αν έχω κάποιες συζητήσεις με την διοίκηση και το τι λέμε. Το Καλοκαίρι θα έχουμε πολύ περισσότερα να πούμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK