Τσαρλς Όκλεϊ για Γιάννη Αντετοκούνμπο: "Στην εποχή μου θα ερχόταν από τον πάγκο"

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο αλλά και το πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα αν έπαιζε στη δεκαετία του '90 μίλησε ο παλαίμαχος σέντερ, Τσαρλς Όκλεϊ που δεν δίστασε να παραδεχτεί πως αν ο Γιάννης έπαιζε στην εποχή του θα ερχόταν από τον πάγκο.

Τσαρλς Όκλεϊ για Γιάννη Αντετοκούνμπο: "Στην εποχή μου θα ερχόταν από τον πάγκο"
2021 MORRY GASH/AP IMAGES

Ο παλαίμαχος ψηλός του ΝΒΑ Τσαρλς Όκλεϊ έκανε μεγάλη καριέρα στη λίγκα για περίπου δύο δεκαετίες, κατά βάση με Νέα Υόρκη και Σικάγο. Σε δηλώσεις του για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ανέφερε πως αν ο "Greek Freak" έπαιζε στην εποχή του, θα ήταν παίκτης που θα ερχόταν από τον πάγκο.

Με αυτόν τον τρόπο θέλησε να τονίσει πόσο σκληρό ήταν το ΝΒΑ όταν εκείνος έπαιζε, ενώ δεν παρέλειψε να "βγάλει το καπέλο" στον Γιάννη λέγοντας πως με όσα έκανε την περασμένη σεζόν στους Μπακς κατακτώντας το πρωτάθλημα, κέρδισε τον σεβασμό του.

"Μετά από ό,τι έκανε πέρσι, με κέρδισε, κέρδισε τον σεβασμό του. Τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά στη δεκαετία του 90. Δεν θα ήταν τόσο δυνατός, θα τον υποχρέωναν να κάνει τζαμπ-σουτ, δεν θα μπορούσε να κάνει αυτά που κάνει τώρα, να τελειώνει τη φάση με eurostep και όλα αυτά. Στην εποχή μου, θα ερχόταν από τον πάγκο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK