ΜΠΑΣΚΕΤ

Τσαρτσαρής: “Καλύτεροι από πέρσι”

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκε και από το πρωί της Δευτέρας (15/09)τεχνική ηγεσία, πλην του Ομπράντοβιτς, και παίκτες, πλην του Σάκοτα, βρίσκονται στην Αθήνα.

Τσαρτσαρής: “Καλύτεροι από πέρσι”
Σύμφωνα με τις δηλώσεις των “πρασίνων” η ποιότητα της δουλειάς ήταν υψηλή και όσοι μίλησαν κατά την άφιξη της ομάδας από τη Σερβία δήλωσαν αισιόδοξοι ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Κώστας Τσαρτσαρής επεσήμανε πως ” θέλουμε πολλή δουλειά ακόμη, δεν είμαστε έτοιμοι ακόμη“, αλλά φάνηκε βέβαιος ότι ” θα δούμε μια καλύτερη ομάδα από ότι η περσινή” αφού ” δεν θα αλλάξουν και πολλά πράγματα, απλώς θα εκμεταλλευτούμε τα καινούρια πρόσωπα“. Συνέστησε πάντως υπομονή γιατί ” μπορεί να χρειαστεί να περάσουμε και τα Χριστούγεννα για να δείξουμε αυτό που θέλουμε“.

Ο Στράτος Περπέρογλου επεσήμανε ότι ” όλα πήγαν καλά” και προσέθεσε ότι ” προσπαθούμε να βρεθούμε και πιστεύω ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε“.

Τέλος, ο Δημήτρης Βεργίνης εστίασε στο ότι « το κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλό και ήταν κάτι που με βοήθησε και μένα πολύ στο να προσαρμοστώ πολύ εύκολα στην ομάδα“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ